Exatlon 13 februarie: Mărturisiri incredibile făcute de concurenţi! Cât de greu este acest show concurs: ”E cea mai dură compeţie la care am luat parte!”

Cu puţin timp înainte de anunţul privind concurentul care va părăsi Republica Dominicană, concurenţii au vorbit despre cât de grea este competiţia.

Autor: T.S.
 
Exatlon 13 februarie: Întrebaţi de Cosmin Cernat ce înseamnă, pentru ei, competiţia Exatlon, aceştia n-au stat pe gânduri şi au spus că nu se aşteptau să fie atât de dificil.
Exatlon 13 februarie: ”Am făcut marea greşeală de a subestima acest concurs, mâncarea puţină, probele grele, e diferenţă de la Cer la Pământ.”
, a spus Flo.
 
Exatlon 13 februarie: ” E foarte greu să mimezi foamea, e foarte greu să mimezi dorinţa de a dormi opt zile pe scândură. Am slăbit mult. E cea mai dură competiţie la care eu am luat parte.”, a mărturisit Cătălin Cazacu, atunci când a fost întrebat cât de grea i se pare competiţia. 

 

Exatlon 13 februarie:  ”E o competiţie foarte grea. Sunt momente când trebuie să te duci la joc, dar nu ai putere. Te duci ca să treacă timpul. Te bucuri când te duci cu autobuzul la concurs. Te bucuri când vezi un om. Te bucură când simţi mirosul de mâncare. E foarte greu. Trebuie să mănânci ce câştigi şi dacă nu câştigi e greu.”
, a spus Ionuţ.
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

EXATLON 13 februarie. Razboinica Alina este grav accidentata: "Nu pot sa-mi misc picioarele"

EXATLON 13 februarie. Diana Belbita i-a facut marturisiri Larisei! Cele doua s-au retras in padure, departe de grup: "Imi pare rau ca..."

Accident grav în Teleorman. Două autocare și un TIR s-au ciocnit violent. A fost activat Planul Roșu de Intervenție | VIDEO

Dana Criminala și Leo de la Strehaia au luat o decizie importantă. Cei doi sunt pe cale să facă o mutare strategică

VIDEO - Miruna Pascu a încercat să scape din arest jucând rolul victimei. Femeia va rămâne în arest preventiv: „Nu este o familie putred de bogată cum s-a spus, a fost dată...

„Mă pregătesc pentru confruntarea cu fostul meu soț, am niște emoții foarte mari, dar cred că Dumnezeu este cu mine.” Dana Roba este pe cale să fie față în față cu Daniel...

Dana Roba luptă să lase în urmă toate amintirile tragice. Make-up artistul, prima confruntare față în față cu Daniel Balaciu, după ce a măcelărit-o cu bestialitate: "Am...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies