EXATLON 13 ianuarie. Faimosul Andrei Boţoacă a avut coşmar în prima noapte la vilă! ”Au încercat să ne omoare”

Andrei Boţoacă a povestit visul pe care l-a avut în urmă cu o noapte şi modul în care a reuşit să-şi sperie colegii de echipă.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Andrei Boţoacă a povestit visul pe care l-a avut în urmă cu o noapte şi modul în care a reuşit să-şi sperie colegii de echipă.

fara descriere

”Aproape în fiecare seară asimilez informaţii din ce fac ziua, din ce văd în filme. De acasă îmi aduc aminte, cu macete, cu crime. Şi am dormit şi singur în cameră, ăsta a fost avantajul colegilor, altfel îi speriam mai grav. Am visat că nişte oameni au încercat să intre la mine, la ţară, eram acolo şi cu tata. Era curtea mare, nişte oameni au încercat să ne omoare şi aveam maceta acolo şi am început să tai din ei”, a povestit Faimosul Andrei Boţoacă râzând. 

De asemenea, nici coechipiera sa, Cătălina, nu se lasă mai prejos. Râzând, Faimoasa a mărturisit că iubitul ei îi mai povesteşte când se trezeşte din somn, noaptea, şi vorbeşte. 

fara descriere

”La noi în cameră, Cătălina s-a ridicat în fund, a salutat şi s-a culcat la loc. Eu cu Diana ne-am ridicat să vedem dacă a intrat cineva în cameră că nu ştiam cu cine vorbeşte”, a povestit una dintre coechipierele din echipa Faimoşilor.
 
”Iubitul meu îmi spune că mă trezesc noaptea, vorbesc. Mi-a povestit că într-o seară m-am trezit şi am început să ţip ”ce se întâmplă, ce se întâmplă?”, a povestit Cătălina. 
Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate