EXATLON 13 ianuarie. Faimosul Andrei Boţoacă a avut coşmar în prima noapte la vilă! ”Au încercat să ne omoare”

Andrei Boţoacă a povestit visul pe care l-a avut în urmă cu o noapte şi modul în care a reuşit să-şi sperie colegii de echipă.

Autor: A.V.

Andrei Boţoacă a povestit visul pe care l-a avut în urmă cu o noapte şi modul în care a reuşit să-şi sperie colegii de echipă.

”Aproape în fiecare seară asimilez informaţii din ce fac ziua, din ce văd în filme. De acasă îmi aduc aminte, cu macete, cu crime. Şi am dormit şi singur în cameră, ăsta a fost avantajul colegilor, altfel îi speriam mai grav.

Am visat că nişte oameni au încercat să intre la mine, la ţară, eram acolo şi cu tata. Era curtea mare, nişte oameni au încercat să ne omoare şi aveam maceta acolo şi am început să tai din ei”, a povestit Faimosul Andrei Boţoacă râzând. 

De asemenea, nici coechipiera sa, Cătălina, nu se lasă mai prejos. Râzând, Faimoasa a mărturisit că iubitul ei îi mai povesteşte când se trezeşte din somn, noaptea, şi vorbeşte. 

”La noi în cameră, Cătălina s-a ridicat în fund, a salutat şi s-a culcat la loc. Eu cu Diana ne-am ridicat să vedem dacă a intrat cineva în cameră că nu ştiam cu cine vorbeşte”, a povestit una dintre coechipierele din echipa Faimoşilor.
 
”Iubitul meu îmi spune că mă trezesc noaptea, vorbesc. Mi-a povestit că într-o seară m-am trezit şi am început să ţip ”ce se întâmplă, ce se întâmplă?”, a povestit Cătălina. 
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

EXATLON 13 ianuarie. Au început rivalităţile între Faimoşi şi Războinici! Războinicul Alex Stoica: ”Mi-e foarte antipatic, nu-l suport deloc”

Caz dureros! O mamă de 26 de ani a încercat să-şi ucidă bebeluşul cu înălbitor

Halucinant! O tânără de 29 de ani a fost desfigurată de iubit, după ce a postat o poză pe Facebook!

„Spune-mi dacă ești pe undeva, pe aici”. Un bărbat din Turcia își caută cu disperare mama, printre ruinele lăsate în urmă de cutremure

Sâmbăta Morților 2023. Când sunt Moșii de iarnă și ce trebuie să faci în această zi de sărbătoare?

„Comunicăm destul de rar.” Lucian Viziru, despre cearta cu Augustin

Shakira vrea să îl ruineze finaciar pe Gerard Pique! Cum i-a închis deja ușile fostului fotbalist după ce a înșelat-o

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies