Exatlon 13 octombrie. Tensiunile din echipa Faimosilor ating cote maxime! Roxana Vancea dezvăluie care a fost momentul în care a fost trădată

Echipa Faimosilor este dezbinată de certuri şi frustrări adunate de-a lungul săptămânilor petrecute în Republica Dominicană.

Autor: M. B.
 
Echipa Faimosilor trece printr-o perioadă foarte grea. Ei nu mai sunt la fel de uniţi ca la intrarea în competiţie, iar Roxana Vancea aruncă o mare parte din vină pe Cristina Nedelcu şi pe Ana Georgescu. 
 
„Cred că nu mai trebuie să facem nicio strategie, fiecare să îşi ia persoana care trebuie.
Rămânând mai mulţi, nu mai ştim cum să alegem. Nu am mai fost în situaţia asta”,
a spus Cristi Pulhac.
 
„Vreau să fim o echipă. Nu vreau să fim împărţiţi. Din punctul meu de vedere suntem împărţiţi. Nu ştiu dacă este neapărat un lucru rău. Ideea este să gândim că un întreg. Ştiu că în jocul asta câştigă o singură persoană, dar pentru a ajunge acolo trebuie să fim o echipa ”, a explicat Ferucio Damian. 
 
„Fiecare se fereşte, fiecare vorbeşte cu unul celălalt, dar niciodată nu ne strângem să vorbim toţi. E o problema cu strategiile pentru că vorbim ceva şi facem altceva. Sunt două tabere, dar este normal. Sunt fetele cu fetele şi băieţii cu băieţii”, a declarat Mirel Drăgan.
 

 

 
„Problema la noi este că noi nu discutăm toţi. Fetele discuta ceva, băieţii discuta altceva. Toţi o dau să fie elengati şi nu se rezolva niciodată. Nimeni nu are coloana vertebrală să spună drept. Niciodată nu facem strategii să fie bine pentru echipa, am început să facem strategii să luăm punctu fiecare.
A început să se pună accent pe punct. 
 
Nu întrebăm niciodată echipa. Dacă noi stabilim ceva acasă... Spre exemplu, când eu am refuzat să joc, am stabilit că dacă cineva din echipa cealaltă se mai da lovit în timpul meciului, nu mai jucăm niciunii. Eu am rămas în faţă camerei urlând că nu mai jucăm, în timp ce Ana s-a dus la start”, a explicat Roxana Vancea.
 
 
 
 
 
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Exatlon 13 octombrie. Ferucio Damian a izbucnit în lacrimi! Nimeni nu se aştepta ca Faimosul sa cedeze

Exatlon 13 octombrie. Accidentare grava pentru Beatrice Olaru! A fost transportata de urgenta la spital

Exatlon 13 octombrie. Scandal în echipa Faimosilor! Cristina Nedelcu a fost acuzată că face strategii împotriva echipei: „Nu avea dreptul sa tipe la mine!”

Horoscop Zilnic Miercuri 8 Decembrie 2021: pentru Lei este ziua perfectă pentru a lua decizii cu privire la afaceri

Florin Cîțu e terminat! Lovitura care îl înfundă total. Marcel Ciolacu i-a luat fața

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Paul, un playboy din Galați, i-a spart relația lui Dragnea. Codrin Ștefănescu a confirmat

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies