Exatlon 13 septembrie. Monica Rosu face dezvaluiri emotionante: "Prima data am plecat de acasa la 7 ani, un an"

Monica Rosu le-a povestit colegelor din echipa Faimosilor despre unul dintre cei mai grei ani din viata ei de sportiva de performanta.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Lili Sandu vorbea cu fetele din echipa ei despre cum a ajuns la Exatlon si cum simte ca, desi nu a facut niciodata sport la nivel profesionist, in aceasta competitie simte ca face sport de performanta. Monica Rosu a povestit si ea cum a intrat in lumea gimnasticii si cat de greu i-a fost in unele momente. 
 
"Au venit la gradinita, faceau selectie. M-am dus de cand mi-au spus ei si apoi mi-au spus "Vino dupa ce faci patru ani", ca eram prea mica. Si de cand am intrat nu imi aduc aminte sa fi renuntat. 
 
Prima data am plecat de acasa la 7 ani, un an. Antrenoarea mea de atunci s-a mutat din Bacau si ne-am mutat la Focsani cu toata echipa. Acolo nu a fost prea frumos, am stat in familii. Nu aveau un loc unde sa stea sportivii si a fost nevoie sa stam la diverse familii. Am avut noroc si am stat la o familie de tineri casatoriti, tineri care isi doreau copii, tineri care iubeau copiii. Eram ca si copilul lor. In weekend-uri mergeam la tara, la parintii fetei.
 
Mama venea cel mai des sa ma vada. Am avut o perioada cand a trebuit sa ma operez de apendicita si atunci am stat impreuna. A fost o perioada grea, dar frumoasa", a povestit Faimoasa Monica Rosu.
 
 
 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate