Exatlon 14 aprilie. O Războinică va pleca acasă! Declarații emoționante din partea ambelor echipe: „Vreau să le felicit pe fete”

O Războinică de la Exatlon va pleca acasă după ce echipa lor a pierdut jocul de protecție. Ambele echipe au făcut declarații emoționante.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Războincii au pierdut jocul de protecție în fața Faimoșilor, așa că una dintre fetele de la ei va pleca acasă. Scorul final a fost 10 la 5, după ce Costin Ghoerghe a intrat pe trseu împotriva lui Cristi Dumitrache și a adus punctul decisiv pentru echipa lui. 

Reacția Faimoșilor după ce au câștigat jocul de protecție

„Sunt liniștită. Am plecat linișită de dimineață. Sunt foarte fericită și vreau să îmi felicit colegii. Vreau să le felicit și pe fete pentru că au fost niște adversare veritabile și vreau ca cea mai bună să câștige”, a spus Kiki de la Faimoși.

„Mă bucur că am ajutat fetele și că piciorul nu m-a durut. Dacă, matematic vorbind, înainte de meci două erau sigur două dintre fetele noastre în semifinale, acum sigur vor ajunge trei în seminfinale. Am stabilit aseară niște criterii și au dat roade. Îmi pare rău de fetele de la Războinici. Cu siguranță meritau să ajungă în finală”, a spus Costin Gheorghe.

Citeste si: Exatlon 14 aprilie. Războinicii au pierdut jocul de protecție! Una dintre fete va pleca acasă

Reacția Războinicilor după ce au pierdut jocul de protecție

„O zi foarte grea. Am încercat să dau tot ce pot astăzi pe traseu și să aduc cât mai multe puncte echipei. Se pare că nu a fost să câștigăm atăzi, dar mă bucur că am ajuns până aici și cea mai bună să câștige”, a spus Nicoleta Luncă, sugrumată de lacrimi.

„Din păcate, așa arată o zi proastă pentru noi și din cauza asta am ajuns în situația de față. Ăsta este jocul, ăsta este Exatlon și trebuie să ne adaptăm. Și eu, și Ncoleta am arătat ce aveam mai bun și am evoluat de la zi la zi. Asta mă bucură cel mai mult, că am demonstrat din ce in ce mai mult”, a spus Iulia Aradi.

„Nici noi și nici echipa adversă nu voiam să trecem prin așa zile, dar ăsta este jocul și asta este competiția. O să existe o singură câștigătoare și un singur câștigător. Ăsta este jocul, așa le spunea și lor Vladimir, așa ne spunea și nouă Giani. Am avut și noi zile și săptămâni bune, au avut și ei. O să rămânem toți prieteni după această competiție și asta este cel mai frumos. Trebuie să profităm de toate lucrurile bune care s-au întamplat aici”, a spus Gabi Nedelcu, fratele lui Alex Bentiță.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate