Exatlon 14 septembrie. Strategia pe care au pus-o la cale Razboinicii pentru ca una din fetele puternice de la Faimosi sa plece: "Ea este cea mai slaba jucatoare"

Ciprian Silasi a pus la cale un plan pentru a se asigura ca echipa lor va fi mai puternica decat cea a Faimosilor.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

fara descriere
 
Razboinicii stiu ca urmeaza o eliminare si vor sa se asigure ca una dintre fetele cele mai bune de la Faimosi va pleca. Tocmai de aceea ei au pus la cale un plan pentru a o pastra pe Lili Sandu, jucatoarea care, din punctul lor de vedere, este cea mai slaba.
 
"Pentru noi sunt foarte importante jocurile de casa si de eliminare. Poate mai avem maine inca un parkour si lasati-o pe Lili sa castige", le-a spus Ciprian Silasi colegilor. "O punem pe Naomi sa joace si o lasam pe Lili Sandu sa castige"
 
"Si ea nominalizeaza pe una din celelalte trei, pe Cristina, pe Ana sau...", a adaugat Beatrice. 
 
Ei vor ca Lili Sandu sa aiba procentaj de 100% pentru a nu risca eliminarea.
 
Razboinicii si-au facut griji ca Naomi nu va fi de acord cu strategia pusa la cale de Ciprian, insa au mers la ea pentru a-i explica planul lor. 
 
"Ideea e asa, Naomi, tu trebuie sa o iei pe Lili Sandu. Are cel mai mare procentaj. Ea o sa aiba doua victorii, doua jocuri. Cea mai slaba jucatoare o sa ajunga cea mai buna", i-a explicat interpretul colegei lui de echipa. 
 
"Una din Cristina sau Monica, ce le consideram noi cele mai bune, va fi loser of the week si se vor bate intre el", a adaugat si Iulian. "Tu trebuie sa ai incredere in noi, ca noi nu vrem sa te facem pe tine sa pierzi sau sa facem vreo scamatorie pe la spate, sa pierzi. Ne gandim sa facem sa ramana dintre fetele lor o fata mai slaba", a mai spus el, in incercarea de o convinge pe Naomi sa ii ajute sa isi duca planul la bun sfarsit.
 
"Noi asta vrem, s-o lasam pe Lili in joc pentru ca e slaba si noi dupa aceea ne asiguram victoriile mai usor pe parcurs. Asta e o lupta din tot razboiul", a adaugat Silasi.
 
 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate