Vedete

Exatlon 15 aprilie. Giani Kirita si Catalin Cazacu, despre prietenia pe care au legat-o la Exatlon: "E bine ca ploua pentru ca e un subiect fierbinte"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Exatlon 15 aprilie. Giani Kirita si Catalin Cazacu, despre prietenia pe care au legat-o la Exatlon: "E bine ca ploua pentru ca e un subiect fierbinte"
icon photo

Giani Kirita si Catalin Cazacu au vorbit despre legatura speciala pe care au legat-o de cand se afla in aceeasi echipa, in Republica Dominicana.
Cei doi nu se cunosteau prea bine cand au intrat in concurs, dar acum, spera sa ramana prieteni pe viata.

"E bine ca ploua, pentru ca e un subiect firbinte. In viata sa nu spui niciodata niciodata. Nu imi puteam imagina ca voi avea un prieten foarte bun fotbalist. Trebuie inteles contextul. Experienta asta pe care noi o traim ar trebui recomandata de doctori. Daca pana acum aveai o scara de valori, ea se modifica complet. Iti poti da seama de atat de multe lucruri aici si poti gandi la rece. Avem atat de multe lucruri de gandit.

Nu o sa va vina sacredeti, dar Giani chiar e om bun. Vorbeste frumos si corect gramatical, surprizantor pentru un fotbalist. E un om care tine cu echipa, insa nu doar in fata camerelor. Daca are o felie de paine il imparte la 10. Am impartit si un ou la 10 persoane. De multe ori, se consuma prea tare, am incercat sa ii explic ca sunt doar niste jocuri. E guraliv, dar nu rau. Eu il consider un prieten si de mine nu scapa.", a spus Cazacu.

 

La randul lui, Giani a avut doar vorbe frumoase de spus despre Catalin Cazacu.

"Este un om de echipa si asta mi-a placut. Mie imi plac oamenii care rad, care nu sunt ranchiunosi. La prima intalnire a fost ceva de genul "Salut, frate..." Apoi am vazut dintii in zig-zag si am zis "Asta e de-al meu".

Mi-a placut intotdeauna sa fiu un om modest, dar numai cu oamenii care au facut ceva notabil. Cu restul, care n-au facut, dar vor sa fabuleze, si atunci mi se pune capacul.", a
spus Giani.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO icon photo

Vedete

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO

"Krishna si Rukmini" au facut istorie interpretand muzica indiana acum mai bine de un deceniu, dupa care trupa s-a destramat.

Titlu secțiune