Exatlon 15 ianuarie. Diana Pivniceru, prima declaraţie după ce s-a întors de la spital! Verdictul medicilor i-a adus lacrimi în ochi

Diana Pivniceru nu mai poate concura.

Autor: M. B.
 
Diana Pivniceru s-a accidentat în timpul meciului jucat împotriva Ungariei. Chiar la începutul traseului, concurenta a căzut la pământ şi a început să plângă de durere. Coechipierii au sărit imediat în ajutorul lui şi în scurt timp au apărut şi medicii care au preluat-o pe targă şi au dus-o de urgenţă la spital. 
 
 
Când s-a întors, Cosmin Cernat i-a cerut imediat veşti. 
 
„A fost la spital şi a decis să se întoarcă şi să fie pe bancă. Diana, mereu am spus că aici, la Exatlon, sănătatea este cea mai importantă. Spune-mi că eşti bine”, i-a spus preentatorul. 
 
„Acum sunt bine, în mare parte. Mi-am revenit puţin. Am înţeles că este ruptură de ligament. Mai trebuie să fac RMN-ul pentru a vedea exact ce grad e, sau ceva de genul”, a spus Diana Pivniceru. 
 
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Exatlon 15 ianuarie. Cea mai aşteptată bătălie din istoria Exatlon: România faţă în faţă cu Ungaria! S-a ajuns la photo finish, iar scorul a fost strâns: 8-10. „Finalul m-a dat...

Exatlon 15 ianuarie. Strategia Faimoşilor înainte de meciul cu Ungaria! Vor păstra distanţa faţă de Războinici: „Nu am vrea să ştie ei”

Exatlon 15 ianuarie. Momente de groază la Exatlon! Diana Pivniceru s-a accidentat: „S-a dus în interior piciorul”

Selly, pus la punct de către Lucian Mîndruță: „Ipocrizia unui băiat care mai ieri dădea lecții sistemului de învățământ românesc”

Doliu uriaș în România. Un celebru artist s-a stins din viață. Durere imensă

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Începe construcția primului hotel spațial. Când ne vom petrece vacanțele în spațiu. VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies