Exatlon 15 noiembrie. Tensiuni la Războinici, chiar dacă au câştigat vila! Ce i s-a reproşat antrenorului Ionuţ

Exatlon 15 noiembrie. Cu toate că au câştigat din nou vila, au existat discuţii în echipa Războinicilor.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

fara descriere

Aceştia au avut o discuţie cu antrenorul lor, Ionuţ.

Mai întâi, după victorie, acesta a deschis subiectul despre echipa Faimoşilor. Ana Otvoş a considerat că ei nu ar trebui să discute atât de mult despre ce se întâmplă la Faimoşi.

"Ştiţi ce aş vrea să vă rog eu? Cred că ar trebui să ne bucurăm de victoria noastră mai mult decât să vorbim de ei! Pierdem jumătate de zi vorbind de ei! Nu ne interesează! Pe oamenii ăştia îi avem în faţă, pe ăştia îi batem", a spus Ana Otvoş. Ea a recunoscut că a avut o discuţie cu Ionuţ. "M-a făcut să am o discuţie cu Ionuţ, nu a fost nimic contradictoriu, numai că unul vorbea o limbă, celălalt altă limbă", a mai spus ea.

Doru şi Mădălina au fost deranjaţi fiindcă Ionuţ le-a reproşat că nu aduc puncte. "Eu nu mă văd cel mai slab din echipă. Nici pe Mădălina nu o văd cea mai slabă din echipă", a spus Doru.

"Doru, ascultă-mă ce zic. De când am venit eu aici, nu ai adus constant puncte. Gândeşte-te că dacă nu aduci într-o zi puncte tu, sunt trei puncte pierdute", i-a spus Ionuţ lui Doru.

"Cred că a fost o discuţie care ne va aduce foarte multe lucruri bune pe viitor şi ne va ajuta pe noi să creştem şi mai mult ca echipă", a fost de părere Alin.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate