Exatlon 15 noiembrie. Tensiuni la Războinici, chiar dacă au câştigat vila! Ce i s-a reproşat antrenorului Ionuţ

Exatlon 15 noiembrie. Cu toate că au câştigat din nou vila, au existat discuţii în echipa Războinicilor.

Autor: A. I.

Aceştia au avut o discuţie cu antrenorul lor, Ionuţ.

Mai întâi, după victorie, acesta a deschis subiectul despre echipa Faimoşilor. Ana Otvoş a considerat că ei nu ar trebui să discute atât de mult despre ce se întâmplă la Faimoşi.

"Ştiţi ce aş vrea să vă rog eu? Cred că ar trebui să ne bucurăm de victoria noastră mai mult decât să vorbim de ei! Pierdem jumătate de zi vorbind de ei! Nu ne interesează! Pe oamenii ăştia îi avem în faţă, pe ăştia îi batem", a spus Ana Otvoş.

Ea a recunoscut că a avut o discuţie cu Ionuţ. "M-a făcut să am o discuţie cu Ionuţ, nu a fost nimic contradictoriu, numai că unul vorbea o limbă, celălalt altă limbă", a mai spus ea.

Doru şi Mădălina au fost deranjaţi fiindcă Ionuţ le-a reproşat că nu aduc puncte. "Eu nu mă văd cel mai slab din echipă. Nici pe Mădălina nu o văd cea mai slabă din echipă", a spus Doru.

"Doru, ascultă-mă ce zic. De când am venit eu aici, nu ai adus constant puncte. Gândeşte-te că dacă nu aduci într-o zi puncte tu, sunt trei puncte pierdute", i-a spus Ionuţ lui Doru.

"Cred că a fost o discuţie care ne va aduce foarte multe lucruri bune pe viitor şi ne va ajuta pe noi să creştem şi mai mult ca echipă", a fost de părere Alin.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Exatlon 15 noiembrie. Faimoşii, dezamăgiţi după ce au pierdut vila! Fetele dau vina pe băieţi: "Aşteptăm fapte"

Exatlon 15 noiembrie. Alin Andronic s-a accidentat: "Zici că am fost în război"

Exatlon 15 noiembrie. Monica Roşu, reacţie neaşteptată după ce a câştigat eliminarea în faţa Paulei

Horoscop Zilnic Miercuri 21 Aprilie 2021: Racii se bucură de o zi productivă, Săgetătorii se confruntă cu o tensiune copleșitoare

Diana Șoșoacă și-a ieșit din minți. Depune plângere penală: Să-l rețină pe domnul Cîțu imediat. E o amenințare cu moartea

SCANDAL MONSTRU! Dosar penal pentru Laura Cosoi. De ce este acuzata fosta iubita a lui Smiley

Istorie secretă. Rușii trimit la București un ambasador „killer”. Dezvăluiri din dosarele CIA

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies