Vedete

EXATLON 16 mai. Cosmin Cernat a facut anuntul despre noile reguli de la Exatlon! Ce se va intampla cu concurentii in aceasta saptamana pana la finala!

Miercurea viitoare este programata marea finala Exatlon, iar astazi, Cosmin Cernat le-a spus concurentilor ce se va intampla in aceste sapte zile.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


EXATLON 16 mai. Cosmin Cernat a facut anuntul despre noile reguli de la Exatlon! Ce se va intampla cu concurentii in aceasta saptamana pana la finala!icon photo

"In aceasta seara vom afla cine va pleca in Romania. Din opt concurenti Exatlon vor ramane 7. Urmeaza pentru voi cea mai grea perioada si poate cea mai grea saptamana. Va fi o saptamana intensa, cu eliminari rapide, cu multa emotie, cu multa tensiune, cu tot ce ati acumulat in patru luni de zile. Se va sfarsi in aceasta saptamana! Va multumesc!". a spus Cosmin Cernat in cadrul ceremoniei dinaintea probei pentru protectie.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cea mai grea incercare pentru Didi Bulimar de la Exatlon! “Nici nu stiu ce sa mai fac…”icon photo

Vedete

Cea mai grea incercare pentru Didi Bulimar de la Exatlon! “Nici nu stiu ce sa mai fac…”

“Faimoasa” Diana Bulimar, una dintre cele mai simpatice concurente din primul sezon al show-ului fenomen Exatlon, are, de cand locuieste in Bucuresti, o singura “incercare”, dar aceasta este una care ii da viata peste cap.

Titlu secțiune