Vedete

EXATLON 16 mai. Cosmin Cernat a facut anuntul despre noile reguli de la Exatlon! Ce se va intampla cu concurentii in aceasta saptamana pana la finala!

Miercurea viitoare este programata marea finala Exatlon, iar astazi, Cosmin Cernat le-a spus concurentilor ce se va intampla in aceste sapte zile.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


EXATLON 16 mai. Cosmin Cernat a facut anuntul despre noile reguli de la Exatlon! Ce se va intampla cu concurentii in aceasta saptamana pana la finala!icon photo

"In aceasta seara vom afla cine va pleca in Romania. Din opt concurenti Exatlon vor ramane 7. Urmeaza pentru voi cea mai grea perioada si poate cea mai grea saptamana. Va fi o saptamana intensa, cu eliminari rapide, cu multa emotie, cu multa tensiune, cu tot ce ati acumulat in patru luni de zile. Se va sfarsi in aceasta saptamana! Va multumesc!". a spus Cosmin Cernat in cadrul ceremoniei dinaintea probei pentru protectie.

 

 
Am dus-o pe Ana Otvoş de la EXATLON la shopping, în Republica Dominicană!  Cum a trăit primele clipe de libertate şi cum s-a pregătit de venirea în România! EXCLUSIV WOWbiz.roicon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIVicon photo

Vedete

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIV

Oana Roman, cadou fabulos de Moş Nicolae. uite ce a primit îndrăgita vedetă.

Titlu secțiune