Vedete

EXATLON 16 MAI. Publicul a decis! Cine este concurentul din echipa Faimosilor care a fost eliminat!

Valentin Chis este concurentul din echipa Faimosilor care a fost eliminat in aceasta seara. Bruce a pierdut proba individuala impreuna cu Catalin Cazacu si Vladimir Draghia, iar Larisa a iesit castigatoare.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


EXATLON 16 MAI. Publicul a decis! Cine este concurentul din echipa Faimosilor care a fost eliminat!icon photo

Cei trei nominalizati ai serii au fost Bruce, Vladimir si Cazacu. Apoi, la ceremonie, Cosmin Cernat a anuntat cum au votat telespectatorii, cine a fost cel mai putin votat de catre public. Larisa a fost foarte surprinsa cand a castigat proba, nu se astepta ca ea sa ii invinga pe cei trei baieti din echipa Faimosilor intr-o proba atat de importanta. 

Vladimir Draghia, Catalin Cazacu si Valentin Chis au spus fiecare de ce si-ar dori sa ramana in concurs, mai ales ca este atat de putin pana la marea finala.

 

"Am invatat multe. Ma bucur ca mi-am facut prieteni, ca am trait fiecare moment cat mai prezent. Am stat cu ochii inchisi si m-am bucurat de fiecare moment, am fost aici. Ma bucur ca v-am cunoscut. Va urez tot sucesul din lume si cel mai bun sa castige!", a spus Valentin si si-a luat adio de la concurentii de la Exatlon.
 
 
 
Am dus-o pe Ana Otvoş de la EXATLON la shopping, în Republica Dominicană!  Cum a trăit primele clipe de libertate şi cum s-a pregătit de venirea în România! EXCLUSIV WOWbiz.roicon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIVicon photo

Vedete

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIV

Oana Roman, cadou fabulos de Moş Nicolae. uite ce a primit îndrăgita vedetă.

Titlu secțiune