Exatlon 16 martie. Primele reacții după ce Faimoșii au fost învinși de Războinicii și vor petrece noaptea la baracă

Exatlon 16 martie. Primele reacții după ce Faimoșii au fost învinși de Războinicii și vor petrece noaptea la baracă

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Faimoșii au pierdut meciul împotriva Războinicilor. Ei își vor petrece noaptea la baracă pentru a treia oară de când sunt participă în competiția din Republica Dominicană. Deși înfrângerea i-a făcut să se simtă dezamăgiți, au încercat să-și păstreze optimismul și se bucură că nu au pierdut un meci de eliminare și că au rămas în continuare împreună.

Reacțiile Faimoșilor după ce au pierdut în fața Războinicilor

„S-a întâmplat să nu fie ziua lor, îi înțeleg. Nu a fost nici ziua mea, pentru că am adus doar un punct din cele trei. Mă bucur că ziua proastă a fost pentru hotel, nu pentru altceva. Mergem o seară la baracă și sper să ne revenim. Am avut o serie frumoasă de victorii și sper să mai avem”, a spus Mario Fresh.

„Am fost veriga slabă a echipei. Trebuia să vina și ziua asta, îmi asum această pierdere. Dacă aduceam măcar un punct, scorul era egal. Am nevoie de mai multă motivație pentru că azi nu am avut. Urmează meciuri mai importante”, a declarat Costin Gheorghe.

„Suntem în dezavantaj pentru că majoritatea dintre noi stăm pe bancă, dar avem avantajul de a face strategia cum vrem noi. Sper să reușim să aducem punct indiferent ce fată joacă și să nu conteze faptul că noi suntem cinci și ele două”, a spus Faimoasa Cătălina Șeicaru.

Citeste si: Exatlon 16 martie. Prima reacție a lui Alex Stoica după ce Mihaela Popescu a fost eliminată: „Mă bucur”

Reacțiile Războinicilor după ce și-au învins adversarii

„Am avut o zi bună cu toții. Chiar aveam nevoie de o victorie pentru a ne motiva. Zilele trecut vorbeam despre venirea noastră și azi s-a produs click-ul de care discutam. Eu și echipa sperăm să mergem tot așa pentru că avem de recuperat mulet victorii în fața Faimoșilor”, a spus Mihai Berar.

„Avem un avantaj și un dezavantaj. No intrăm de mai multe ori și obosim, dar vreau să o felicit pe Cătă, am fost plăcut surprinsă. Mă bucur că am câștigat azi. Avem nevoie de o masă copioasă pentru jocul de mâine și se pare că această formula este perfecă pentru noi”, a spus Nicoleta.

„Am început cu o victorie, sunt foarte bucuros. Eu sunt bucuros pentru că mâncăm. Mi-a plăcut finalul și vreau să felicit toată echipa. Mă bucu de noua strategie și sper să câștigăm și următoarele meciuri și să nu mai plece nimeni de la noi”, a spus Războinicul Mihai Dumitrache.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: