Exatlon 16 septembrie. Scandal monstru intre Faimosi si Razboinici. Mirel Dragan il ameninta pe Iulian Pitea: "A zis ca o sa ma bata. M-a strans de gat"

Vedete

Exatlon 16 septembrie. Scandal monstru intre Faimosi si Razboinici. Mirel Dragan il ameninta pe Iulian Pitea: "A zis ca o sa ma bata. M-a strans de gat"

Un nou scandal s-a iscat intre Faimosii si Razboinicii de la Exatlon.

 
Mirel Dragan de la Faimosi si Calin Novacescu de la Razboinici s-au intrecut pe traseu si punctul a mers la echipa rosie. Scorul a devenit 9 la 6 pentru Faimosi, fapt ce a facut ca spiritele sa se incinga rapit la Exatlon. 
 
"Va rup", a tipat Mirel Dragan sper echipa Razboinicilor, in timp ce se bucura in modul lui specific.
 
"Astea sunt &*&%^", i-a spus Iulian. 
 
"Sa faci si la *^&%%^" tot la fel", a replicat Mirel. 
 
A urma o confruntare intre cei doi concurenti din echipe diferite. "Hai, hai! Ce faci? Ce poti sa-mi faci?", a spus antrenorul de schi. 
 
"Tu vezi ca e camera aici?", a intrebat luptatorul de kempo. 
 
Iulian Pitea a inceput sa glumeasca: "Facem o poza? Hai?",  i-a zis el lui Mirel Dragan, inainte ca acesta sa il ia de gat si sa ii sopteasca ceva la ureche.
"Ai inteles? Aculta-ma ce spun!", i-a spus la final. 
 
Cand s-a intors la echipa lui, Iulian le-a spus colegilor de echipa ce i-a soptit Mirel la ureche:  "A zis ca, cand ma prinde acasa@#%$**$%#%."
 
"Foarte frumos, Mirel! Bravo! Bravo, ma! Un mare campion cu mari vorbe. Ai invatat sa vorbesti, prietene. Eu, personal, sunt mandra de tine. Atata poti, atata faci!", a strigat Ana Otvos ironica in timp ce toti Razboinicii au inceput sa aplaude.
"Are 21 de ani, ba!", a tipat si Simi.
 
"Ce puii mei, asa se vorbeste? Unde-i fairplay-ul? Cand am injurat noi vreodata? Deja ma scoate pe mine din pepeni", s-a revoltat Naomi. 
 
"A venit langa urechea mea si a inceput sa ma ameninte, sa aduca injurii familiei mele. Eu sunt aici, eu ma confrunt cu tine, de ce sa ii implici si pe altii? A zis ca o sa ma bata, sa o sa imi faca nu stiu ce acasa, ca o sa ma astepte la aeroport.
Ma streangea de gat foarte tare. A vrut sa ma muste de ureche si m-am tras"
, a povestit Iulian ulterior.