Exatlon 17 februarie. Faimoșii se întorc la vilă” Pe cine învinovățește Giani Kiriță pentru eșecul Războinicilor: „Am clacat”

Faimoșii au câștigat din nou jocul de vilă, iar Războinicii merg la baracă.

Autor: M.B.

In articol:

Faimoșii și Războinicii au luptat unii împotriva celorlalți în jocul pentru vilă, iar Faimoșii au câștigat. După doar o seară petrecută la baracă, ei s-au mobilzat și au învins pentru a părăsi baraca, unde s-au plâns că nu au putut dormi de frig.

Deși au fost dezamăgiți, Războinicii s-au încurajat unii pe ceilalți.

Declarațiile Războinicilor

Deși era foarte motivată înaintea meciului, Irina a pierdut două puncte și a trecut de la o stare la alta.

„Mi-am dorit foarte mult vila și nu am nicio scuză pentru astăzi. Nu mi-a mers nimic, din păcate. Felicitări Faimoșilor, au fost mai buni. Sper să reluăm antrenamentele. Eu sunt foarte dezamăgită de mine”, a spus Irina.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

„Noi am venit foarte motivați. Nu știu dacă e la psihic, dar ceva nu a mers. Data viitoare sperăm și știm că o să fie un scor mult mai strâns și în favoartea noastră.

O să dăm mult mai mult din noi și o să luăm vila. La al doilea traseu nu am reușit să dau nicio țintă jos, nu știu de ce. Vedeam cum se duc pe lângă și m-am enervat și nu am mai rezistat și am clacat”, a spus Gabi Nedelcu, fratele lui Alex Bentiță.

„Am venit la orice joc motivați. Din păcate, azi, nu poți emite pretenții la victorie când jucătorii nu pot să dea două ținte jos.

Antrenamentele pe care le facem sunt fix pe genul acesta de final”. Giani a avut reproșuri la adresa lui Gabi Nedelcu, Irina Postolea, Ana Cazan și Nico. „Mâine tot noi suntem, tot noi vom reuși victorii frumoase, trebuie să ne ridicăm unde am fost”

Declarațiile Faimoșilor

„Nu m-am descurcat deloc bine, îmi asum. Nu m-am concentrat, am avut emoții, dar am fost norocoasă și am adus punct.

De mâine sunt sigură că o să fiu de zece ori mai bună”, a spus Cătălina Șeicaru, care s-a întors după o lungă absență și a intrat pentru prima dată pe traseu, chiar pe traseul pe care s-a accidentat. 

„Nici din înfrângeri nu am făcut înmormântare, dar nici din victoria de azi nu o să facem nuntă. Suntem bucuroși, mândri de ce am realizat. Ne gândim ca în fiecare zi să facem ce am făcut azi, adică să câștigăm”, a spus Costin Gheorghe.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Andreea Bănică a publicat o fotografie cu ea și a stârnit o serie lungă de controverse: „Cum să pui poza asta?”

Exatlon 17 februarie. Mario Fresh a transmis un mesaj emoționant pentru iubita lui, Alexia: „Știe exact ce simt pentru ea”

10 beneficii ale piperului pentru sanatatea ta

Mesaje importante transmise de astre zodiilor, începând cu noaptea aceasta

VESTE BOMBĂ despre PFIZER! Decizia luată chiar acum: SE PREGĂTESC

Un nou DIVORȚ BOMBĂ în showbiz! Pareau cuplul PERFECT in fata tuturor! Ce se intampla insa cand ajungeau acasa...

ȚEAPA anului în ROMÂNIA! Vă USUCĂ DE BANI. Mare grijă când primiți mesajul

Doliu în sportul din România. A murit un renumit antrenor

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies