Vedete

Exatlon 17 martie. Faimosii au castigat proba, dar a iesit cu scantei! A fost cea mai urata cearta de pana acum intre Giani Kirita si Mariana: "Unei femei nu trebuie sa ii vorbesti asa"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Exatlon 17 martie. Faimosii au castigat proba, dar a iesit cu scantei! A fost cea mai urata cearta de pana acum intre Giani Kirita si Mariana: "Unei femei nu trebuie sa ii vorbesti asa"icon photo
Sambata a avut loc o noua competitie intre Faimosi si Razboinici, iar competita a fost una acerba si rasturnari de situatie!

Dupa ce Razboinicii au avut un start favorabil si aveau toate sansele sa castige casa si mancarea, Faimosii si-au revenit in forta.
Lupta strans a dus la multe tensiuni intre cele doua echipe, dar si la o lupta de orgolii intre Giani si Mariana.
Giani Kirita a luat-o in ras pe Mariana si a inceput sa ii aduca o serie de vorbe urate, insa nici Mariana nu s-a lasat mai prejos.

 "In primul rand vreau sa felicit echipa mea pentru traseu. Mariana de fiecare data vorbeste ca un barbat si asta spune multe.", a spus Giani.

"Imi cer iertare echipei mele ca sunt cea mai proasta din echipa si nu imi plac jignirile lui Giani. Unei femei nu trebuie sa ii vorbesti asa.", a spus Mariana.

Echipa Razboinicilor a sfatuit-o pe Mariana sa aplece mai mult urechea la ce ii spune echipa ei si nu cea adversa.

"Nu stau in banca mea! Voi plange si voi lupta!", a mai spus Mariana.

Faimosii au castigat proba pentru casa, iar ca recompensa au primit o portie sanatoasa de spaghetti.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie! Roxana, fiica Danei, e incantata de cat de sexy e mama ei: „Baga in boala vecinii!”icon photo

Vedete

Fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie! Roxana, fiica Danei, e incantata de cat de sexy e mama ei: „Baga in boala vecinii!”

Aflata intr-un complex cu piscine si plaje, fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie. Dana s-a relaxat alaturi de copiii ei.

Titlu secțiune