Exatlon 17 noiembrie. Jocul pentru bani a fost câştigat de Războinici! Primele reacţii ale lui Giani Kiriţă: ”Diger foarte greu aceste înfrângeri”

Jocul pentru bani a fost unul dur, iar concurenţii au oferit totul pe teren pentru a câştiga şi acest meci.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Jocul pentru bani a fost câştigat şi de data aceasta de Războinici. Concurenţii emisiunii Exatlon au avut parte de un joc dur, complex, care îi pot pune foarte uşor în dificultate.

Astăzi, ploaia torenţială le-a purtat noroc celor din echipa Războinicilor, căci au reuşit să câştige jocul pentru bani cu un scor de 10 la 5. Meciul decisiv a fost jucat de Silviu Nicolae şi Iulian Pîtea, Iulian Pîtea reuşind să marcheze ultima minge în coş.

A fost cea mai mare diferenţă de scor de până acum.

”N-am mai adus din prima săptămână să aduc niciun punct. Pe traseu m-am simţit foarte bine şi o să lupt până la capăt”, a spus Silviu.

”Baza la noi la ora actuală începe să prindă contur. Eu diger foarte greu aceste înfrângeri. Din păcate nu suntem la fotbal, antrenorul depinde de jucători. Înfrângerile  vin una după alta, aş vrea să se spargă acest prag. Au fost patru puncte cheie, din păcate nu am ştiut să le fructificăm. Mergem înainte. Frumuseţea e că mâine vine alt joc”, a spus Giani Kiriţă. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Noi detalii despre Florin Buliga, bărbatul care şi-a măcelărit familia. Ce au decis anchetatorii

Irina, jandarmeriţa omorâtă pe trecerea de pietoni, este condusă pe ultimul drum. Scene sfâşietoare la Suceava! Fetiţa ei este, în continuare, în stare gravă la spital

Un tânăr din Brăila a furat dintr-un magazin două parfumuri ieftine. Paznicul l-a văzut și l-a executat. Ce s-a întâmplat acum

Horoscop 21 Ianuarie 2021: astazi, pentru Scorpioni, surprizele nu au oprire

Germania trimite o undă de șoc în Europa: Mutația de COVID de care medicii nu știu absolut nimic

Nu mai mânca banane dacă ai această boală! Problemele de sănătate se pot agrava. Medicul Diana Zaharia avertizează

Tehnologia modernă schimbă ghicitul în cafea. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies