Exatlon 17 noiembrie. Jocul pentru vilă a fost câştigat de Faimoşi! Reacţia incredibilă pe care au avut-o la finalul meciului

Jocul pentru vilă a fost unul dur, iar Războinicii şi Faimoşii au jucat până în ultimul moment pentru a se bucura de confort!

Autor: A.V.

Jocul pentru vilă a fost câştigat de data aceasta de către Faimoşi, cu un scor de 10 la 8. Fericiţi că au reuşit, mai întâi, să-i egaleze pe Războinici, iar apoi să-şi ia un avans considerabil în faţa lor, acum Faimoşii se bucură de confortul vilei, pe când Războinicii vor trebui să se ”bată” cu condiţiile oferite de baracă. Scorul dintre cele două echipe a fost foarte strâns, iar meciul a fost foarte dificil, deoarece necesita foarte mult echilibru şi concentrare.

Meciul decisiv a fost jucat de Ana Maria Otvoş şi Mădălina Predoi, cea din urmă reuşind să bage cele două mingi în coş. Echipa roşie s-a bucurat enorm în momentul în care Mădălina Predoi a avut mingea decisivă de partea ei! După o lungă perioadă în care Faimoşii au stat în baracă, de data aceasta este momentul să facă ”cunoştinţă” cu vila! De asemenea, Faimoşii au început să-i cânte soţiei lui Cristi Pulhac ”la mulţi ani”!

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Exatlon 17 noiembrie. Cu ce sumă au plecat Războinicii de la panoul cu bani! Le-a purtat Ana Maria Otvoş noroc?

Exatlon 17 noiembrie. Faimoasa Mădălina Predoi, în lacrimi! ”Mă oftic, în puii mei”

Exatlon 17 noiembrie. Jocul pentru bani a fost câştigat de Războinici! Primele reacţii ale lui Giani Kiriţă: ”Diger foarte greu aceste înfrângeri”

Horoscop Zilnic Sâmbătă 15 Mai 2021: Racii sunt plini de încredere, toate lucrurile pe care Taurii le vor face astăzi vor merge foarte bine

S-a aflat adevărul despre Pfizer! E bomba zilei. Toți cei care au făcut rapelul după 3 săptămâni trebuie să știe

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Traian Băsescu îi dă fiori lui Dan Barna. Ce îl așteaptă pe liderul USR

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies