Exatlon 17 noiembrie. Jocul pentru vilă a fost câştigat de Faimoşi! Reacţia incredibilă pe care au avut-o la finalul meciului

Jocul pentru vilă a fost unul dur, iar Războinicii şi Faimoşii au jucat până în ultimul moment pentru a se bucura de confort!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Jocul pentru vilă a fost câştigat de data aceasta de către Faimoşi, cu un scor de 10 la 8. Fericiţi că au reuşit, mai întâi, să-i egaleze pe Războinici, iar apoi să-şi ia un avans considerabil în faţa lor, acum Faimoşii se bucură de confortul vilei, pe când Războinicii vor trebui să se ”bată” cu condiţiile oferite de baracă. Scorul dintre cele două echipe a fost foarte strâns, iar meciul a fost foarte dificil, deoarece necesita foarte mult echilibru şi concentrare.

Meciul decisiv a fost jucat de Ana Maria Otvoş şi Mădălina Predoi, cea din urmă reuşind să bage cele două mingi în coş. Echipa roşie s-a bucurat enorm în momentul în care Mădălina Predoi a avut mingea decisivă de partea ei! După o lungă perioadă în care Faimoşii au stat în baracă, de data aceasta este momentul să facă ”cunoştinţă” cu vila! De asemenea, Faimoşii au început să-i cânte soţiei lui Cristi Pulhac ”la mulţi ani”!

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Exatlon 17 noiembrie. Cu ce sumă au plecat Războinicii de la panoul cu bani! Le-a purtat Ana Maria Otvoş noroc?

Exatlon 17 noiembrie. Faimoasa Mădălina Predoi, în lacrimi! ”Mă oftic, în puii mei”

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Faimoasele, declarații acide despre băieții din echipa lor: „Suntem luate la mișto și bârfite. Suntem înjurate”

Nenorocirea care loveşte toată Europa! Tot continentul, în pericol. Situaţia este dramatică

Vedeta Kanal D care are trei copii cu trei femei diferite. Toată lumea îl credea familist convins. Nimeni nu a știut până acum

China dă liber deschiderii focului asupra navelor străine

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies