Exatlon 18 noiembrie. Eliminare-şoc la Exatlon! Silviu Nicolae a pierdut cu 5-0!

Duelul a avut loc între Silviu Nicolae şi Mirel Drăgan.

Autor: A.V.

După ce Silviu Nicolae a făcut mărturisiri incredibile când a fost nominalizat spre eliminare, despre modul în care s-a simţit în momentul în care a divorţat, dar şi despre cât de greu i-a fost să se pună pe picioare, Silviu a trebuit să concureze împotriva lui Mirel Drăgan la jocul de eliminare, lucru ce i-a pus în dificultate pe Faimoşi şi într-o balanţă nu tocmai bună.

Din păcate, la sfârşitul duelului de eliminare, echipa Faimoşilor a pierdut un coechipier, şi anume pe Silviu Nicolae, pierzând cu o cotă de 5 la 0. Cei doi s-au îmbrăţişat la finalul jocului.

”Asta e. Nu-mi pare rău. A meritat tot. Mă bucur că v-am lăsat la casă, la vilă”, a spus Silviu la finalul jocului de eliminare.

”A fost cea mai frumoasă experienţă din viaţa mea. Baraca...am reuşit să mă adaptez. Nu m-am ferit de niciun traseu, dar problema pe care o am nu am ştiut de ea. Abia aştept să merg la Braşov şi să sar în cap ca să scap de ea. Când am venit aici, am reuşit să contribui la victoria echipei mele. Sunt foarte fericit pentru asta”, a mai spus Silviu Nicolae.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Exatlon 18 noiembrie. Silviu Nicolae, mărturisiri cu lacrimi în ochi: ”Am suferit un şoc din cauza divorţului”. Faimosul a ajuns în stradă, fără bani şi fără haine

Exatlon 18 noiembrie. Jocul de protecţie a ajuns la final! Cine va fi protejat în faţa eliminării

Exatlon 18 noiembrie. Primele reacţii ale Războinicilor, după ce Faimoşii au câştigat vila!

Horoscop Zilnic Miercuri 21 Aprilie 2021: Racii se bucură de o zi productivă, Săgetătorii se confruntă cu o tensiune copleșitoare

Doliu uriaș în lumea muzicii! A murit în somn, la doar 45 de ani. Toţi românii i-au fredonat melodiile

SCANDAL MONSTRU! Dosar penal pentru Laura Cosoi. De ce este acuzata fosta iubita a lui Smiley

Rusia vrea să cucerească și America de Sud. Anunțul aduce o schimbare majoră în lume

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies