Exatlon 18 octombrie. Războinicii au câştigat primul joc de la venirea lui Giani şi Ionuţ! Ce reacţii au avut antrenorii

Exatlon 18 octombrie. Războinicii au câştigat primul joc de la venirea antrenorilor Giani Kiriţă şi Ionuţ Sugacevschi. În lupta pentru panoul cu bani, elevii Jaguarului au câştigat cu 10-8.

Autor: A. I.

Punctul decisiv a fost adus de Alin Andronic, însă Ferucio i-a făcut o concurenţă reală Războinicului. Războinicii i-au scandat numele antrenorului Ionuţ la final. "Bă, a venit Jaguarul, gata cu Faimoşii!" a răbufnit Ionuţ după victorie.

De partea cealaltă, antrenorul Faimoşilor, Giani Kiriţă, a fost mulţumit de evoluţia celor din echipa lui. "Grea e meseria de antrenor, nu e uşor! M-a epuizat maxim.

Ştii de ce? Vreau să vă simt aproape, să fiu lângă voi. După ce ne cunoaştem mai bine nu o să mai merg de fiecare dată, vă aştept exact la jumătate, unde îmi place mie. N-ai cum să urmăreşti tot", le-a spus Giani celor din echipa lui.

"Vreau să anunţ din start că am licenţa în buzunar. Şi o mamă fericită, într-adevăr. Voiam să antrenez fotbalişti. Am ocazia să-l antrenez pe Pulhac, ceea ce nu e rău. Încep cu ei. Mă bucur că am venit, mă bucur că sunt aici, mă bucur că descopăr nişte oameni, nişte caractere. Mi-a plăcut mereu să lucrez cu caractere frumoase şi de asta am avut performanţele pe care le-am avut ca fotbalist. Roxana, săraca, a venit, mi-a zis: <Nu mai pot, mi-e rău, nu mai pot să concurez>. Impulsionând-o, a venit şi a câştigat cursa.

Ferucio, altceva. Avea nişte probleme, uşor-uşor şi le pune la punct. Cristi Geamănu este un băiat extraordinar, o să vedeţi surprize plăcute din partea Faimoşilor", a spus Giani în discuţiile cu Cosmin Cernat de după joc.

"Sincer, nu mă aşteptam să mă primească cu atâta căldură. Am simţit din partea lor căldura aceea, de care aveam nevoie. Mă bucur tare mult că am putut să-i motivez astăzi, am ţipat la ei ca un nebun.

Am avut emoţii mai mari ca ei pe traseu, mi-aş fi dorit să intru eu în locul lor, nu se poate. Mă bucur că în final am câştigat şi asta contează cel mai mult", a spus antrenorul Războinicilor, Ionuţ, la finalul jocului.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies