Vedete

Exatlon 19 mai. Ce a facut Vladimir Draghia la cotet, in ultimele zile la Exatlon?

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Exatlon 19 mai. Ce a facut Vladimir Draghia la cotet, in ultimele zile la Exatlon? icon photo

Concurentii Exatlon Romania se pregatesc sa isi ia ramas bun de la locul in care si-au petrecut ultimele 5 luni.
Faimosii, care au ramas acum in minoritate, sunt ingrijorati de urmatorul joc de Arena, care va stabili echipa ce-si va elimina inca un membru.

"Cand stiu ca mai avem 3-4 zile ma gandesc...sunt foarte stresata, nu stiu ce se va intampla. Ma tot gandesc ce traseu vom avea, ce final.", a spus Larisa.

"Nu m-ar deranja sa existe finala sau semifinala intre noi. Hai sa plecam cu gandul ca vom castiga", a mai spus Cazacu.Vladimir Draghia pare cel mai ingrijorat de ceea ce urmeaza sa se intampla.

"Peste noi este foarte important ca nu prelungeste agonia si sa intampla atat de repede (...) Orice s-ar intampla, importante este ca am ajuns pana aici", a spus el.

Vladimir Draghia a mers, apoi, la focul din tabara lor, a luat un carbune si a taiat zilele ramase si care au fost inscriptionate pe scandura cotetului.

 
Veste dramatică pentru Andreea Esca! Celebra ştiristă a fost dată în judecată de o doctoriţă şi trebuie să se prezinte la tribunal în două săptămâni! EXCLUSIV icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescuicon photo

Vedete

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescu

Pe 23 noiembrie se împlineşte un an de la moartea Stelei Popescu, iar familia, dar şi foştii colegi îi vor face parastase.

Titlu secțiune