Exatlon 19 octombrie. Momente de groază pentru echipa Exatlon Mexic înainte de meciul cu România! Avionul în care se aflau Războinicii mexicani a avut mari probleme în aer!

Exatlon 19 octombrie. Prezentatorul Exatlon Mexic a explicat de ce Războinicii mexicani nu au participat la meciul contra Exatlon România. Avionul în care se aflau aceştia a avut mari probleme în aer! Din fericire, totul este bine pentru ei.

Autor: A. I.

Incidentul aerian în care a fost implicat avionul în care se aflau Războinicii mexicani a fost anunţat de prezentatorul Exatlon Mexic, Antonio Rosique.

"Poate că vă întrebaţi de ce nu îi vedeţi aici pe membrii echipei Războinicilor. M-am întâlnit cu ei cu puţină vreme în urmă, am luat prânzul împreună. Am decis ca astăzi echipa Războinicilor să se odihnească şi să se destindă pentru că, pe drumul de întoarcere de la recompensa din Punta Cana pe care ei au câştigat-o la panoul cu bani, unii dintre compatrioţii noştri de călătorie, mai exact patru dintre ei, Isabel,

Gonzalo, Paola şi Evelyn, dar şi şase colegi din echipa de producţie ce ne-au însoţit, au avut parte de o experienţă înfricoşătoare în avionul cu care se întorceau.

Echipa a călătorit cu două zboruri şi cel în care se aflau Gonzalo, Isa, Evelyn şi Paola a traversat o zonă cu turbulenţe. Tocmai am discutat cu ei şi mi-au povestit totul. Din cauza turbulenţelor a avut loc o defecţiune mecanică. Pentru câteva secunde viteza avionului a crescut iar aparatul s-a răsucit la 360 de grade. Dar mulţumită lui Dumnezeu şi sfintei fecioare Lupe pilotul a reuşit să stabilizeze avionul şi să aterizeze în siguranţă pe aeroport", a spus Antonio Rosique.

"După spusele lui Antonio, ne dăm seama cu toţii, indiferent ce loc avem pe acest Pământ, că suntem uneori atât de mici şi că ne conectăm cu Cel care e acolo, sus.

Ceea ce s-a întâmplat cu echipa albastră, cu non-Faimoşii de la mexicani, are, pe de o parte, cu norocul şi cred eu că are legătură cu Cel care e sus, Dumnezeu. Mulţumim, Domnului! Este foarte dificil să vorbeşti despre ce s-a întâmplat, dar mă bucur foarte mult că suntem cu toţii aici, atât mexicani, cât şi români. Trebuie să-i mulţumim Domnului că ne aflăm aici, împreună", a spus prezentatorul Exatlon România, Cosmin Cernat.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Exatlon 19 octombrie. Primele imagini de la meciul României cu Mexic VIDEO

Surpriză pentru fanii lui Ernesto, câştigătorul Exatlon Mexic! În meciul România-Mexic din seara aceasta îl vor vedea pe fratele lui! Cât de bine arată Aristeo

Revenirea lui Giani Kirita si a lui Ionut Sugacevschi la “Exatlon”, asteptata de peste un milion si jumatate de romani

Horoscop Zilnic Sâmbătă 31 Iulie 2021: Racii sunt încurajați să analizeze punctul la care au ajuns în acest moment în viață și să vadă dacă sunt mulțumiți cu ceea ce au

SE ANUNȚĂ RESTRICȚII în România! Lovitură totală pentru milioane de români. Cine sunt cei vizați

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Turcia e îngenuncheată. Localnicii și turiștii trăiesc apocalipsa, focul pârjolește tot. GALERIE FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies