Exatlon 19 octombrie. Momente de groază pentru echipa Exatlon Mexic înainte de meciul cu România! Avionul în care se aflau Războinicii mexicani a avut mari probleme în aer!

Exatlon 19 octombrie. Prezentatorul Exatlon Mexic a explicat de ce Războinicii mexicani nu au participat la meciul contra Exatlon România. Avionul în care se aflau aceştia a avut mari probleme în aer! Din fericire, totul este bine pentru ei.

Autor: A. I.

Incidentul aerian în care a fost implicat avionul în care se aflau Războinicii mexicani a fost anunţat de prezentatorul Exatlon Mexic, Antonio Rosique.

"Poate că vă întrebaţi de ce nu îi vedeţi aici pe membrii echipei Războinicilor. M-am întâlnit cu ei cu puţină vreme în urmă, am luat prânzul împreună. Am decis ca astăzi echipa Războinicilor să se odihnească şi să se destindă pentru că, pe drumul de întoarcere de la recompensa din Punta Cana pe care ei au câştigat-o la panoul cu bani, unii dintre compatrioţii noştri de călătorie, mai exact patru dintre ei, Isabel,

Gonzalo, Paola şi Evelyn, dar şi şase colegi din echipa de producţie ce ne-au însoţit, au avut parte de o experienţă înfricoşătoare în avionul cu care se întorceau.

Echipa a călătorit cu două zboruri şi cel în care se aflau Gonzalo, Isa, Evelyn şi Paola a traversat o zonă cu turbulenţe. Tocmai am discutat cu ei şi mi-au povestit totul. Din cauza turbulenţelor a avut loc o defecţiune mecanică. Pentru câteva secunde viteza avionului a crescut iar aparatul s-a răsucit la 360 de grade. Dar mulţumită lui Dumnezeu şi sfintei fecioare Lupe pilotul a reuşit să stabilizeze avionul şi să aterizeze în siguranţă pe aeroport", a spus Antonio Rosique.

"După spusele lui Antonio, ne dăm seama cu toţii, indiferent ce loc avem pe acest Pământ, că suntem uneori atât de mici şi că ne conectăm cu Cel care e acolo, sus.

Ceea ce s-a întâmplat cu echipa albastră, cu non-Faimoşii de la mexicani, are, pe de o parte, cu norocul şi cred eu că are legătură cu Cel care e sus, Dumnezeu. Mulţumim, Domnului! Este foarte dificil să vorbeşti despre ce s-a întâmplat, dar mă bucur foarte mult că suntem cu toţii aici, atât mexicani, cât şi români. Trebuie să-i mulţumim Domnului că ne aflăm aici, împreună", a spus prezentatorul Exatlon România, Cosmin Cernat.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Exatlon 19 octombrie. Primele imagini de la meciul României cu Mexic VIDEO

Surpriză pentru fanii lui Ernesto, câştigătorul Exatlon Mexic! În meciul România-Mexic din seara aceasta îl vor vedea pe fratele lui! Cât de bine arată Aristeo

Revenirea lui Giani Kirita si a lui Ionut Sugacevschi la “Exatlon”, asteptata de peste un milion si jumatate de romani

Ömer din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație alături de partenera lui de platou, Susen! Iată cum au fost surprinși recent, Lizge Cömert și Yiğit Koçak, în...

Ora de vară 2023: Cum ne afectează sănătate schimbarea de oră?

„Nu-ți pui un clește de plastic, când noi ni-l punem atunci când mergem să spălăm vase sau să măturăm pe jos, doar acolo îți pui moțul ăla în cap.” Oana Roman a desființat-o pe...

Un bărbat a rămas șocat după descoperirea făcută în podul casei. A pozat totul și a arătat peste ce a putut să dea

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies