Vedete

Exatlon 19 septembrie. Cristina de la Faimosi, mutilata de insecte! "Are pete, umflaturi, ochiul umflat, urechea"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Exatlon 19 septembrie. Cristina de la Faimosi, mutilata de insecte! "Are pete, umflaturi, ochiul umflat, urechea"icon photo
 
Faimosii au tras o sperietura groaznica in edita Exatlon 19 septemrbie, in momentul in care Cristina s-a trezit plina de pete si cu ochiul umflat.
 
Concurentii au fost alaturi de ea si au incercat sa-i ridice moralul.
 
"Cristina are putine probleme de sanatate. I s-a umflat ochiul. Pe corp are niste umflaturi. Ne-am speriat putin", a povestit Cristi Pulhac.
 
"Am umflaturi mari. Pete. Sunt rau de tot. Am facut o alergie, am facut o injectie. Sper ca pana la meci sa fiu bine. Ma mananca de mor. Am avut o tarantura in camera, insa nu stiu daca e de la ea. Vad, dar nu vad foarte bine", a spus Cristina Nedelcu.
 
 
"Cristina a avut niste probleme, are pete, umflaturi, ochiul umflat, urechea. Cel mai probabil din cauza insectelor. Sunt foarte periculoase", a spus Lili Sandu. 
 
 
Faimosii au fost "vizitati" de o tarantula, iar concurentii se gandesc ca faimoasa Cristina a fost atacata de aceasta.
 
"Era tarantura, din aia neagra, cu picioare mari", a spus Lili.  "Nu exagerez, era o tarantura cat palma", a completat-o Mirel.
 
 
 
Am găsit-o pe soacra Elenei Udrea! Mama lui Adrian Alexandrov este stabilită în Italia! Femeia îşi umple timpul croşetând pulovere pentru familie, în timp ce fiul ei se ocupă de bebeluşă în Costa Rica FOTO icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce salariu oferă Cătălin Cazacu celor care vor să lucreze la firma sa de pază: “Căutăm coleg, agent de vânzări cu experienţă”icon photo

Vedete

Ce salariu oferă Cătălin Cazacu celor care vor să lucreze la firma sa de pază: “Căutăm coleg, agent de vânzări cu experienţă”

S-a aflat se salariu oferă Cătălin Cazacu pentru cei care sunt interesaţi să se angajeze la firma sa de pază.

Titlu secțiune