Vedete

Exatlon 19 septembrie. Cristina de la Faimosi, mutilata de insecte! "Are pete, umflaturi, ochiul umflat, urechea"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Exatlon 19 septembrie. Cristina de la Faimosi, mutilata de insecte! "Are pete, umflaturi, ochiul umflat, urechea"icon photo
 
Faimosii au tras o sperietura groaznica in edita Exatlon 19 septemrbie, in momentul in care Cristina s-a trezit plina de pete si cu ochiul umflat.
 
Concurentii au fost alaturi de ea si au incercat sa-i ridice moralul.
 
"Cristina are putine probleme de sanatate. I s-a umflat ochiul. Pe corp are niste umflaturi. Ne-am speriat putin", a povestit Cristi Pulhac.
 
"Am umflaturi mari. Pete. Sunt rau de tot. Am facut o alergie, am facut o injectie. Sper ca pana la meci sa fiu bine. Ma mananca de mor. Am avut o tarantura in camera, insa nu stiu daca e de la ea. Vad, dar nu vad foarte bine", a spus Cristina Nedelcu.
 
 
"Cristina a avut niste probleme, are pete, umflaturi, ochiul umflat, urechea. Cel mai probabil din cauza insectelor. Sunt foarte periculoase", a spus Lili Sandu. 
 
 
Faimosii au fost "vizitati" de o tarantula, iar concurentii se gandesc ca faimoasa Cristina a fost atacata de aceasta.
 
"Era tarantura, din aia neagra, cu picioare mari", a spus Lili.  "Nu exagerez, era o tarantura cat palma", a completat-o Mirel.
 
 
 
 
Astrologul Ioan Burculeţ: Cine va câştiga trofeul Exatlon? Ce şanse au concurenţii rămaşi în competiţie să obţină marele premiu! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Cum arăta Aniela de la ”Puterea Dragostei” înainte de a intra în show-ul matrimonial! FOTOicon photo

Vedete

Cum arăta Aniela de la ”Puterea Dragostei” înainte de a intra în show-ul matrimonial! FOTO

Aniela este una dintre cele mai controversate concurente de la Puterea Dragostei. Deşi e printre ultimele intrate în casă, ea a reuşit să se certe cu toate fetele.

Titlu secțiune