Exatlon 2 noiembrie. Confruntare între Giani Kiriţă şi Mirel Drăgan! Antrenorul îl ia la întrebări pe Faimos: „De două saptamani câte puncte ai luat?”

Autor: M. B.
 
 
Faimoşii au fost învinşi de Războinici cu scorul de 10 la 2. Niciodată nu a mai fost o diferenţă de punctaj atât de mare între cele două echipe, iar asta şi-a pus amprenta asupra lor şi mulţi dintre ei sunt cu moralul la pământ.
 
 
 
Monica Roşu a plâns şi, deşi iniţial a încercat să ascundă ce gândea, ulterior a declarat că nici ea, nici Cristina nu mai pot să facă treaba pentru toată echipa şi că ar trebui să înceapă să puncteze şi băieţii mai mult. Cristina Nedelcu a spus şi ea că nu ştie cum echipa lor îşi va reveni din această cădere. 
 
 
Pe baza înfrângerii suferite a apărut şi o discuţie aprinsă între Giani Kiriţă şi Mirel Drăgan. Antrenorul i-a reproşat că este unul dintre cei mai slabi membri ai echipei. „Eu am tabloul tot de când am venit şi Mirel a fost unul dintre cei mai slabi. Mirele, de două saptamani câte puncte ai luat?”, a întrebat el. 
 
 
Faimosul a spus că el a adus cinci puncte echipei, dar Kiriţă nu a fost convins. „Care sunt alea?”, a întrebat el, neîncrezător. Mirel a încercat să îşi amintească, după care a spus că le are pe toate scrise pe caiet.
 
 
 
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Exatlon 2 noiembrie. Cei mai noi Faimoşi, dezamăgiţi de echipa lor: „Aici nu are importanţă câte puncte ai adus”

Victor Slav dezbracă femeile în timp record! S-a descurcat de minune la descheiat sutiene la „Vulturii de noapte”

Rugăciunea pe care trebuie să o rosteşti de Sâmbăta Morţilor pentru linişte şi sănătate

7 zodii vor scăpa de perioada grea prin care au trecut

Veste BOMBĂ despre Elena Băsescu! Ce s-a întâmplat cu fiica lui Traian Băsescu

Cine este Sorin Georgian Olariu, salvamarul care şi-a pierdut viaţa încercând să salveze un om din apele învolburate ale Mării Negre

Cele mai periculoase drumuri din lume. Și cei mai experimentați șoferi au sfârșit tragic aici

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies