Vedete

Exatlon 20 februarie. Alina a izbucnit si a facut-o praf pe Anca: "Are probleme psihice, e nebuna. Nimeni sa nu mai vorbeasca cu ea de acum"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Exatlon 20 februarie. Alina a izbucnit si a facut-o praf pe Anca: "Are probleme psihice, e nebuna. Nimeni sa nu mai vorbeasca cu ea de acum"icon photo
 
In editia Exatlon 20 februarie s-au dat cartile pe fata. Razboinicii s-au unit impotriva Ancai si ii aduc acuzatii grave. 
 
"Nu pot sa o mai privest in ochi pentru minciunile pe care le spus. La cate minciuni a spus. Eu nu mai pot sa lupt pentru ea. Cum iti permiti sa spui ca tu o sa castigi imunitatea sa ne scoti pe rand. Cum sa spui asa ceva. Cel mai simplu mod si cel mai corect ar fi sa n-o mai bagam in seama deloc. Cred ca trebuie sa o dam cu japca afara", a spus Alex", a spus Alex, a spus  in editia Exatlon 20 februarie.
 
 
"Nimeni sa nu mai vorbeasca cu ea de acum. Cine o mai baga de acum pe circuit? Eu cred ca are probleme psihice. Eu nici nu mai pot sa dorm in aceeasi camera cu ea. Eu nu as mai vrea sa dorm acolo. E nebuna", a spus Alina.
 
"Cu femei asta nu puteti sa vorbiti. Trebuie ignorata. Zicea ca sta in casa, in Bucuresti cu fratele ei si ca se cearta cu el non-stop", a spus Radu. 
 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune