EXATLON 20 MAI. Ce au spus Draghia si Cazacu dupa ce au pierdut proba, iar unul dintre ei va pleca ACASA!

Dupa plecarea Larisei, in echipa Faimosilor mai ramasesera doar doi concurenti: Catalin Cazacu si Vladimir Draghia.

Autor: R.L.

Catalin Cazacu si Vladimir Draghia s-au luptat cu cei trei baieti de la Razboinici: Stefan, Ionut si Alex. A fost o proba grea pentru Faimosi, au egalat, dar s-au vazut condusi din nou. Catalin Cazacu ii tot spunea lui Draghia ca nu se simte in largul lui la acest final. "Parca nu pleaca din mana mea. Nimic nu-mi iese. Ma lovesc de toate alea pe traseu, nimic nu-mi iese", marturisea Catalin Cazacu cand scorul era 7 la 3 pentru Razboinici. 

Cazacu a intrat iar in proba si a pierdut si de data aceasta, in fata lui Ionut, scorul devenind 8-3! A urmat proba lui Vladimir Draghia cu Stefan, iar Faimosii au pierdut din nou. 9-3! A urmat Cazacu impotriva lui Bentita si a pierdut si de data asta. 10-3 si un Faimos pleaca in Romania. "Sufletul ma doare cel mai tare", a spus Vladimir Draghia.

Vladimir: Sunt la fel de linistit. Sunt un pic ofticat, am avut o saptamana buna pe care am castigat-o, dar, cand a venit vorba de jocurile importante, luam bataie ca fraierii. Mi se pare ca diferenta e cam mare fata de cum am vazut eu jocul. Se simte si oboseala, dar nu pot sa dau vina pe ea. Eu m-am simtit bine pe traseu. Nu cred ca din cauza oboselii am pierdut.

Imi place sa resimt oboseala. Pana la urma asta este!

Cazacu: Nu meritam sa plecam asa, din meciul asta. Dar.. Nu pot sa imi dau seama daca se intampla ceva cu noi in ultimul timp. Nu am reusit sa ne adunam. Ba ca am fost putini sau mai multi nu e normal sa pierzi atat de multe meciuri la rand.

Ei sunt in formula asta de atata timp, iar noi nu am reusit sa facem nimic. Nu m-am simtit deloc bine azi, ma simteam ca la primul traseu, parea ca ma lovesc de toate obstacolele. M-am enervat, nu am reusit sa ma regasesc. Ma bucur ca am ajuns pana aici, ma gandesc ce sa zic ca sa il enervez pe Vladimir. Voiam sa profit de aceste momente sa il enervez pentru ca unul dintre noi va pleca acasa.

Razboinicii au comentat victoria in fata Faimosilor. Stefan si Alex au vorbit foarte frumos despre adversarii lor.

"Scorul nu a reflectat nivelul jocului. Am avut avantaj numeric. Ei au obosit, noi ne-am rulat, am avut timp sa ne odihnim. Oboseala fizica s-a vazut in special la Catalin Cazacu", au spus Razboinicii. 

Draghia nu intelege ce s-a intampla cu colegul lui de echipa. "E demoralizat de vreo cateva jocuri. Am avut o discutie cu el. Cred ca l-au ajuns gandurile", a spus Vladimir.
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies