Vedete

EXATLON 20 MAI. Vladimir Draghia sau Catalin Cazacu? Cine e Faimosul ELIMINAT inainte ca probele sa devina individuale, nu in echipa, ca pana acum?!

Vladimir Draghia si Catalin Cazacu au pierdut, iar amandoi s-au vazut in postura de nominalizati. In functie de voturile telespectatorilor s-a decis cine ramane si cine pleaca.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


EXATLON 20 MAI. Vladimir Draghia sau Catalin Cazacu? Cine e Faimosul ELIMINAT inainte ca probele sa devina individuale, nu in echipa, ca pana acum?!icon photo

Vladimir si Catalin au stat cu sufletul la gura ca sa afle cine este cel care se va intoarce in Romania inainte ca probele din Exatlon sa devina individuale, nu de echipa ca pana acum! Iar eliminat a fost Catalin Cazacu!

Cazacu: Surprinzator, starea pe care o am acum mi-a fost data de faptul ca mi-am dat seama ca totul e atat de abrupt. Pana acum o luna Universul meu era aici, credeam ca totul se rezuma la niste mingi, la niste trasee. Dar, cand m-am lovit de realitate, am vazut ca totul e abrupt, ca in viata! 
 
Draghia: As vrea sa adaug ca le multumesc oamenilor care m-au votat, apreciez foarte mult. Inca de la inceput aveam un discurs pregatit in eventualitatea foarte probabila de a iesi si ma bucur ca nu am avut ocazia sa il rostesc. Inseamna mult, m-a ajutat mult la stima de sine. 
 
Cazacu: Ma bucur ca am fost aici, ca exista acest Exatlon. Ma bucur ca am fost atat de norocos incat sa fiu in distributia asta. Chiar apreciez si am apreciat fiecare clipa petrecuta aici si poate chiar si cele care vor urma. 
  
Primele declaratii ale lui Catalin Cazacu dupa ce a aflat rezultatul votului: "E prima arena la care am venit impacat, e un moment bun. Mi-a placut mereu sa fiu sincer. Astazi, in interiorul meu, am facut toate superstitiile toate. Astazi am incalcat tot din dorinta de a iesi. Mi-am dorit sa ies pentru ca in distributia asta cred ca Vladimir merita sa mearga mai departe. Am fost un sportiv bun, nu am fost favorit, dar mi-am dat sufletul pe teren. Asta e linia de finis, nu mi-e rusine. Ma simt atat de usurat, as fi purtat o povara daca pleca el si ramaneam eu. Tot respectul pentru cei care m-au votat!". 
 
Catalin Cazacu si-a luat adio de la concurenti, s-a inclinat si a iesit din Arena pentru ultima oara. Cu lacrimi in ochi, Ionut Jaguarul i-a spus la revedere. "Ma faci si pe mine sa plang", a spus Cazacu. 
 
 
 
Veste dramatică pentru Andreea Esca! Celebra ştiristă a fost dată în judecată de o doctoriţă şi trebuie să se prezinte la tribunal în două săptămâni! EXCLUSIV icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescuicon photo

Vedete

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescu

Pe 23 noiembrie se împlineşte un an de la moartea Stelei Popescu, iar familia, dar şi foştii colegi îi vor face parastase.

Titlu secțiune