Vedete

Exatlon 20 septembrie. Razboinicul Iulian a castigat o noua medalie: "Am avut impresia ca sunt foarte lent"

Exatlon 20 septembrie. Razboinicul Iulian a castigat o noua medalie la Exatlon, a doua a lui de cand a inceput competitia.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

Prima runda, care a stabilit cei 5 finalisti in jocul pentru medalie, a fost castigata de Doru Mesesan. Iulian a facut insa o a doua runda extraordinara si a castigat medalia, fiind cu cateva secunde mai rapid decat Cristi Pulhac. Cristi Pulhac a mai pierdut o medalie la cateva secunde.

"Cosmin, prima runda am avut impresia ca sunt foarte lent. De asta am si atipit putin acolo, am cazut. A doua runda mi-am dat seama ca prima runda am fost mai rapid decat credeam si am incercat sa ma controlez, sa nu gafez, ca eu gafez foarte mult. Iar la final habar n-am, nu stiu ce s-a intamplat, am dat si aia a fost", a spus Iulian dupa ce a castigat a doua medalie la Exatlon.

Doru Mesesan, care a terminat pe locul intai prima runda, a incheiat a doua runda pe ultima pozitie. Doru a si cazut in a doua runda. "Singura sansa sa-l fi batut era sa dai cinci din cinci", i-a spus Alin lui Doru. Iulian a fost laudat de toti colegii pentru evolutia lui.

Iulian a fost foarte motivat, el anuntandu-si dorinta puternica de a castiga o noua medalie inca de dinainte sa inceapa jocul. "Am nevoie de medalia asta si vreau sa o castig", a spus Iulian Pitea in interviul de dinainte de joc.

Galerie foto