Vedete

Exatlon 20 septembrie. Razboinicul Iulian a castigat o noua medalie: "Am avut impresia ca sunt foarte lent"

Exatlon 20 septembrie. Razboinicul Iulian a castigat o noua medalie la Exatlon, a doua a lui de cand a inceput competitia.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Exatlon 20 septembrie. Razboinicul Iulian a castigat o noua medalie: "Am avut impresia ca sunt foarte lent"icon photo

Prima runda, care a stabilit cei 5 finalisti in jocul pentru medalie, a fost castigata de Doru Mesesan. Iulian a facut insa o a doua runda extraordinara si a castigat medalia, fiind cu cateva secunde mai rapid decat Cristi Pulhac. Cristi Pulhac a mai pierdut o medalie la cateva secunde.

"Cosmin, prima runda am avut impresia ca sunt foarte lent. De asta am si atipit putin acolo, am cazut. A doua runda mi-am dat seama ca prima runda am fost mai rapid decat credeam si am incercat sa ma controlez, sa nu gafez, ca eu gafez foarte mult. Iar la final habar n-am, nu stiu ce s-a intamplat, am dat si aia a fost", a spus Iulian dupa ce a castigat a doua medalie la Exatlon.

Doru Mesesan, care a terminat pe locul intai prima runda, a incheiat a doua runda pe ultima pozitie. Doru a si cazut in a doua runda. "Singura sansa sa-l fi batut era sa dai cinci din cinci", i-a spus Alin lui Doru. Iulian a fost laudat de toti colegii pentru evolutia lui.

Iulian a fost foarte motivat, el anuntandu-si dorinta puternica de a castiga o noua medalie inca de dinainte sa inceapa jocul. "Am nevoie de medalia asta si vreau sa o castig", a spus Iulian Pitea in interviul de dinainte de joc.

Am găsit-o pe soacra Elenei Udrea! Mama lui Adrian Alexandrov este stabilită în Italia! Femeia îşi umple timpul croşetând pulovere pentru familie, în timp ce fiul ei se ocupă de bebeluşă în Costa Rica FOTO icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce salariu oferă Cătălin Cazacu celor care vor să lucreze la firma sa de pază: “Căutăm coleg, agent de vânzări cu experienţă”icon photo

Vedete

Ce salariu oferă Cătălin Cazacu celor care vor să lucreze la firma sa de pază: “Căutăm coleg, agent de vânzări cu experienţă”

S-a aflat se salariu oferă Cătălin Cazacu pentru cei care sunt interesaţi să se angajeze la firma sa de pază.

Titlu secțiune