Vedete

Exatlon 2018! Ce se intampla cu premiul de 100.000 euro daca invingatorul refuza banii? Ce prevede regulamentul in acest caz?

20 de concurenti au intrat in batalia pentru marele premiu de la Exatlon! La final, unul singur va fi declarat castigator.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Exatlon 2018! Ce se intampla cu premiul de 100.000 euro daca invingatorul refuza banii? Ce prevede regulamentul in acest caz?icon photo


20 de atleti isi disputa suprematia in concursul Exatlon, urmand ca marele castigator sa primeasca premiul de 100.000 euro. Finala competitiei va fi momentul in care strategiile de echipa nu vor mai conta, pentru ca fiecare concurent va lupta pentru el insusi. Ce se intampla insa daca marele castigator refuza premiul?


Ar fi o situatie exceptionala, nemaintalnita pana acum in istoria televiziunii! Pare greu de crezut, chiar imposibil, ca un om care sta 5 luni in salbaticie sa refuze 100.000 euro. In regulamentul show-ului Exatlon exista insa o mentiune legata de aceasta posibilitate.


„Concursul Exatlon are un singur premiu care va fi acordat de Organizator concurentului care, in cadrul galei finale de la sfarsitul concursului tv, va fi castigatorul Marelui Premiu dintre finalistii competitiei.
Marele Premiu care se acorda castigatorului concursului tv Exatlon este de 100.000 euro brut. Din premiul in valoare de 100.000 euro, Organizatorul va deduce impozitul legal datorat conform Sectiunii 7 a prezentului Regulament.

Citeste continuarea pe stirilekanald.ro!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO icon photo

Vedete

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO

"Krishna si Rukmini" au facut istorie interpretand muzica indiana acum mai bine de un deceniu, dupa care trupa s-a destramat.

Titlu secțiune