Exatlon 2018! Doru Mesesan, "dacul razboinic" de la Exatlon, i-a lasat cu gura cascata pe americani cand a vorbit in spaniola

Exatlon 2018! Doru Mesesan face spectacol pe zi ce trece la Exatlon Romania. "Dacul razboinic", cum i se mai spune, a reusit sa uneasca echipa, sa impuna scandari originale de incurajare de genul: "Cine suntem noi? Lupii, maaaa" sau "Auuuu". E bine, se pare ca Doru este o surpriza pe zi ce trece!

Distribuie pe:

Autor: Mihai Dragan

Exatlon 2018! "Dacul" Doru Mesesan i-a lasat cu gura cascata pe americanii cu sange latin din echipa Exatlon SUA, cand a inceput sa li se adreseze in spaniola. Cu o fluenta demna de un nativ iberic, Doru li s-a adresat adversarilor elegant si prietenos, acestora facandu-le o placere uriasa sa il asculte.

Insa dupa ce Lili Sandu si Monica Rosu s-au caznit pline de vointa sa se exprime in limba lui Cervantes, doru Mesesan a fost ca o revelatie.
La propriu, americanii au ramas cu gurile deschise cand l-au auzit cat de bine vorbeste spaniola.

Abilitatea lui Doru Mesesan (35 de ani) se datoreaza anilor petrecuti in Spania, mai precis in Alicante, unde a practicat si MMA in cadrul unui clubul sportiv Climent din localitate.

Exatlon 2018! Cine este doru Mesesan, "dacul razboinic"

Exatlon 2018! Doru Adrian Mesesan este originar din Jibou, judetul Salaj. A practicat 7 ani de Judo in perioada copilariei, apoi a incercat sporturi de contact mai dure precum MMA si Jujitsu. In timpul liber ca pasiuni sportive are inotul si alergarea. Pasionat de cultura dacica a pus bazele  asociatiei Geto-Dacii Ansamensi Jibou.

Doru a jucat in doua filme dacice, „Zalmoxis” si „Getae: Superstitii si Razboi”.

Marea lui dorinta este sa raspandeasca in randul copiilor din Romania pasiunea pentru modul in care traiau stramosii nostri, dacii.

Are doi copii, in varsta de 12 si 14 ani.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Exatlon 30 august. Faimosii au castigat proba si au mers la panoul cu bani! Ce suma au obtinut si ce vor face cu ea

Exatlon 30 august. Incepe primul meci international: Romania va intalni SUA!

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Joi 28 Ianuarie 2021: Capricornii și Leii vor fi loviți de noroc

Se dau bani de la stat! Cine va primi 200 de la 1 februarie? Este oficial

Surpriza anului! Cu cine se va căsători Denise Rifai? Este un bărbat celebru

Medicii au inventat virusul mortal dintr-un elan nobil! Istoria secretă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies