Exatlon 21 aprilie. Emoții înainte de jocul de protecție: „Am avut o perioadă proastă”

Exatlon 21 aprilie. Ce spun concurenții înainte de jocul de protecție. Mai este foarte puțin până la final și este foarte important să câștige.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Jocul de protecție le dă mari emoții concurenților de la Exatlon. Aceștia au făcut primele declarații despre acest concurs pe care trebuie să îl câștige în această seară.

Războinicii și Faimoșii au făcut primele declarații în această seară. Ce spun aceștia despre jocul care le asigură continuitatea în concurs.

Moralul nostru este destul de ridicat, chiar dacă am avut două eliminari. Tot noi ne-am ridicat. Singuri putem să ne ridicăm, pentru că nu vine nimeni să ne ajute”, a spus Gabriel Nedelcu.

Citeste si: Vedetele Exatlon au devenit modele pentru Adina Buzatu! Iulian Pîtea și Ciprian Silași apar în noul catalog de prezentare al apreciatei stiliste

Citeste si: Nicoleta Luncă, declarații inedite la Exatlon: „Am ajuns să mă îndrăgostesc...”

Citeste si: Nicoleta Luncă, declarații inedite la Exatlon: „Am ajuns să mă îndrăgostesc...”

„Moralul nostru este foarte bun, ne dorim să câștigăm. Consider că am rămas cei mai buni și sper să rămânem până a final. Nu consider că îmi este teamă. Fiecare ne comportăm bine pe un anumit traseu, nu putem fi bune pe toate. Contează și calmul de la final și cum te comporți pe traseu. Jocul nu te iartă. Am fost foarte lentă în jocul anterior și fetele s-au purtat foarte bine”, a spus Nicoleta Luncă.

Am avut o perioadă proastă, dar plecarea lui Ciprian a fost un baraj. A fost un restart pentru toată lumea, care s-a văzut. După ce a plecat el, am avut meciuri bune. Mergem la fiecare meci să savurăm traseele”, a spus Faimosul Ion Surdu.

Andreea Arsine - „Sper să avem parte de o victorie care să ne asigure locul”.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate