Exatlon 21 ianuarie. Dezamăgire şi reproşuri după ce România a fost învinsă categoric de Ungaria: „Războinicii sunt slabi, nu ne putem baza pe ei”

Românii s-au arătat dezamăgiţi după meciul cu Ungaria.

Autor: M. B.
 
În ciuda faptului că au început meciul plini de determinare şi erau siguri că aveau să-i bată pe unguri, românii au pierdut în faţa adversarilor. Aceştia au încercat să nu-şi arate dezamăgirea în faţa colegilor. 
 
„Am forţat un pic nota, am încercat maimult decât puteam. În a doua rundă am ajuns primul, dar mi-a lipsit concentrarea la final.
Trebuie să recunoaştem că au fost mai buni astăzi”,
a spus Costin Gheorghe dezamăgit. 
 
„O să fie acol undeva că am adus două puncte echipei. Aici suntem egali, mă bucur că am adus două puncte echipei.  Mergem înainte cu capul sus”, a spus Ion Surdu. 
 
 
„Am practicat fotbal feminim timp de patru ani. Mă bucur că am putut aduce un punct echipei. Data viitoare îi vom bate, poate vom juca şi cu alte echipe, trebuie să fim uniţi”, a spus Nicoleta Luncă. Când Faimoşii au rămas singuri, Andreea Arsine a recunoscut că-şi doreşte să nu fi intrat pe traseu. AMI pe de altă parte a spus că, deşi este accidentată la tendon, şi-a dorit foarte mult să poată lupta pentru echipa României.
„Am fost foarte ambiţionată, am vrut să aduc cel puţin un punct pentru echipa naţională. Din păcate, nu am reuşit”, a spus artista. 
 
 
„Sunt destul de slabi, nu ne putem baza pe ei”, a spus Andreea Arsine despre echipa Războinicilor. „De la ei nu a dat nimeni punct.
Nu avem baza. Nouă ne ridică moralul pentru că ştiu că suntem buni, dar aş vrea să ne bazăm şi pe ei”,
a adăugat ea. 
 
 
„O să-mi revin până diseară. Nu m-a încântat sub nicio formă a doua înfrângere.(...) Era un traseu de viteză, pentru că au fost obstacole uşoare.
Pe noi astea mai micuţe de statură ne-a împiedicat obstacolul cu apa”,
a spus Irina de la Războinici. 
 
 
„Au fost mai buni decât noi, poate strategia noastră nu a fost cum a trebuit, eu nu am intrat”, a spus şi Gabi Nedelcu, fratele lui Alex din primul sezon Exatlon. 
 
„Poate ne-am simţit intimidaţi. Ei intrau mai puternici, aveau o karmă, erau... Sper că o să văd chestia asta şi pe faţa colegilor mei”, a spus Nicoleta. 
 
 
 
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Exatlon 21 ianuarie. A izbucnit scandalul între Faimoşi şi Războinici: „Dacă aşa ştie el, să înjure”

Adevărul despre tatuajul Mirelei de la „Insula iubirii”. Care este mesajul din spatele lui şi ce înseamnă pentru ea

Strigătul disperat al unui tată care are de crescut patru copii! Un incendiu devastator i-a lăsat fără acoperiş deasupra capului: „Nu pot să-i ţin pe drumuri!"

Mesaje importante transmise de astre zodiilor, începând cu noaptea aceasta

VESTE BOMBĂ despre PFIZER! Decizia luată chiar acum: SE PREGĂTESC

Un nou DIVORȚ BOMBĂ în showbiz! Pareau cuplul PERFECT in fata tuturor! Ce se intampla insa cand ajungeau acasa...

ȚEAPA anului în ROMÂNIA! Vă USUCĂ DE BANI. Mare grijă când primiți mesajul

Doliu în sportul din România. A murit un renumit antrenor

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies