Vedete

EXATLON 21 mai. Roxana a parasit competitia Exatlon! Vladimir Draghia, Alex, Ionut si Stefan sunt cei patru concurenti care au ajuns in semifinala

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


EXATLON 21 mai. Roxana a parasit competitia Exatlon! Vladimir Draghia, Alex, Ionut si Stefan sunt cei patru concurenti care au ajuns in semifinalaicon photo
 
Editia Exatlon 21 mai aduce o noua eliminare. Roxana de la Razboinici a pierdut la voturi in fata lui Stefan, colegul sau de echipa, fiind eliminata din competitie. 
 
Ultima fata din concurs a parasit competitia Exatlon Romania. Vladimir Draghia, Alex, Ionut si Stefan sunt cei patru concurenti care isi continua drumul catre marele premiu de 100.000 de euro. 
 
"Eu functionez foarte bine intr-o echipa. Poate si in mintea mea s-a intamplat totul. Eu mi-a intiparit ca nu am sanse impotriva baietilor. Cred ca am simtit lipsa increderii, lipsa lor", a spus Roxana. 
 
 
"M-am simtit ciudat, a fost ciudat, un joc ciudat. Nu m-am simtit competitiv. Nu am simtit neaparat dorinta aia sa castig acel punct. Cam asa a mers jocul de astazi. Iau lucrurile asa cum sunt", a declarat Stefan. 
 
"Ii inteleg pe ei. Pentru mine a fost oportun acest joc pentru ca veneam dupa o serie de infrangeri", a spus Draghia, in editia Exatlon 21 mai. 
 
"Nu imi pare rau ca am plecat. M-as fi suparat sa merg eu mai departe. Este o realizare ca am ajuns aici. Ma bucur ca la protectie nu s-a pierdut din cauza mea. Ii las pe ei sa se dueleze ca barbatii. Am invatat de la fiecare cate ceva. Ii apreciez foarte mult. Ies cu fruntea sus si impacata, linistita, ca am luptata pana-n ultimul moment", a spus Roxana dupa eliminare.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza un nou episod al serialului "Meryem", de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune