Vedete

Exatlon 21 martie. Alex l-a facut praf pe Ionut: "Sportiv de carton, om fara caracter" Jaguarul s-a enervat si a dat din casa detalii nestiute

Razboinicii i-au adus acuzatii lui Ionut, iar el sustine ca toti sunt influentati de Alina.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. B.


Exatlon 21 martie. Alex l-a facut praf pe Ionut: "Sportiv de carton, om fara caracter" Jaguarul s-a enervat si a dat din casa detalii nestiuteicon photo

Alex sustine ca Ionut nu mai aduce multe puncte echipei, iar Ionut s-a aparat.

"Sunt satul de minciunile lui Rusu, de caracterul lui care nu duce nicaieri. El e in picaj, dar nu-si da seama. Oameni fara caractere, niste sportivi de carton", a declarat Alex.


"Lui Alex o sa-i treaca supararea, daca nu ii trece e problema lui. Eu nu mai vorbesc cu Ionut cat timp sa stau aici, nu vreau sa mai cad in plasa lui", a spus A;lina.

"Mi-am dat seama ca nu putem ajunge la un numitor comun", a marturisit Stefan.

"Alina o barfea pe Mariana in fata mea, ca nu o suporta, ca i se face scarba de ea si acum sunt prietene. Ei sunt impotriva mea pentru ca au vazut ca sunt mai bun la traseu", a declarat Ionut.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie! Roxana, fiica Danei, e incantata de cat de sexy e mama ei: „Baga in boala vecinii!”icon photo

Vedete

Fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie! Roxana, fiica Danei, e incantata de cat de sexy e mama ei: „Baga in boala vecinii!”

Aflata intr-un complex cu piscine si plaje, fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie. Dana s-a relaxat alaturi de copiii ei.

Titlu secțiune