Vedete

Exatlon 21 martie. Publicul a decis cine va pleca acasa! Mariana a fost eliminata din concursul Exatlon

Exatlon 21 martie. Mariana, Alex si Stefan au fost nominalizati spre eliminare de catre colegii lor, iar in aceasta seara s-a aflat ce a decis publicul.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. B.


Exatlon 21 martie. Publicul a decis cine va pleca acasa! Mariana a fost eliminata din concursul Exatlonicon photo


Prezentatorul emisiunii Exatlon, Cosmin Cernat, a anuntat cine va parasi competitia. Mariana este cea care va pleca acasa.
 

'Din echipa Razboinicilor dintre cei 6 pleaca in Romania acasa la prieteni Mariana", a declarat Cosmin Cernat.

"E un moment greu. Astazi am vazut rasaritul de soare in vila respectiva, un rasarit foarte frumos, rosiatic, astazi a fost deosebit. Tinand cont ca eu plec pot spune ca a fost o experienta foarte frumoasa. Le multumesc tuturor, eu nu port suparare pe nimeni si ma bucur ca am facut parte din Exatlon", a declarat Mariana.

Mai mult, dupa eliminarea Marianei, Cosmin Cernat a facut un anunt: "Incepand de maine, alegerile vor fi facute individual".

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO icon photo

Vedete

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO

"Krishna si Rukmini" au facut istorie interpretand muzica indiana acum mai bine de un deceniu, dupa care trupa s-a destramat.

Titlu secțiune