Vedete

Exatlon 21 octombrie. Tensiuni de nedescris în competiţia Exatlon! Giani Kiriţă şi Alin Andronic s-au îmbrâncit

Alin Andronic şi Giani Kiriţă s-au îmbrâncit în timpul competiţiei Exatlon.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


Exatlon 21 octombrie. Tensiuni de nedescris în competiţia Exatlon! Giani Kiriţă şi Alin Andronic s-au îmbrânciticon photo

Giani Kiriţă s-a supărat foarte tare pe reacţia pe care Alin Andronic a avut-o  în momentul în care a pierdut punctul care ar fi putut să fie decisiv.

Fără niciun fel de problemă, Alin Andronic s-a enervat foarte tare şi a fost la un pas să o lovească pe Monica Roşu. Giani Kiriţă a fost atent la momentul respectiv şi a intervenit imediat, îmbrâncindu-l pe Alin Andronic. După ce acest moment a trecut, Giani Kiriţă s-a dus lângă echipa sa pentru a-şi susţine membrii. 

”Nu sunt mândru. Am sărit şi la Mirel, am sărit şi la Giani. Vreau doar să zic că îmi pare rău”, a spus Alin Andronic după meci. 

 
Veste dramatică pentru Andreea Esca! Celebra ştiristă a fost dată în judecată de o doctoriţă şi trebuie să se prezinte la tribunal în două săptămâni! EXCLUSIV icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescuicon photo

Vedete

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescu

Pe 23 noiembrie se împlineşte un an de la moartea Stelei Popescu, iar familia, dar şi foştii colegi îi vor face parastase.

Titlu secțiune