Vedete

Exatlon 21 septembrie. Scandal intre Razboinici si Faimosi! Spiritele s-au incins: "Sunt taranisme astea"

Exatlon 21 septembrie. Un duel foarte spectaculos intre Razboinicul Ciprian si Faimosul Mirel a dus la tensiuni mari intre Razboinici si Faimosi.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Exatlon 21 septembrie. Scandal intre Razboinici si Faimosi! Spiritele s-au incins: "Sunt taranisme astea"icon photo

Jocul s-a incheiat cu victoria lui Mirel, insa Ciprian l-a acuzat la final pe Mirel ca l-a impins. 

"Ba, eu ti-am zis, cu fiecare ai ceva in parte, acolo m-ai impins", i-a spus Ciprian lui Mirel. "Ba, am urcat in viteza, nu te-am impins", a replicat Mirel. "N-ai caracter, sa stii", i-a spus Ciprian lui Mirel.

"E la comun, dar daca omul s-a urcat repede", a spus Yamato. "Cand te urci mai intai asta e riscul, sa n-ai loc. Dar ei o joaca pe asta cu violenta", s-a mai replicat din tabara Faimosilor.

Faimosii s-au suparat mai apoi, acuzandu-l pe Ciprian ca a aruncat cu apa. "Ce e cu gesturile astea urate? Tot o aruncati pe noi, astea sunt taranisme, astea sunt foarte urate. Aveti niste gesturi foarte urate", le-a spus Cristi Pulhac Razboinicilor.

Am găsit-o pe soacra Elenei Udrea! Mama lui Adrian Alexandrov este stabilită în Italia! Femeia îşi umple timpul croşetând pulovere pentru familie, în timp ce fiul ei se ocupă de bebeluşă în Costa Rica FOTO icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce salariu oferă Cătălin Cazacu celor care vor să lucreze la firma sa de pază: “Căutăm coleg, agent de vânzări cu experienţă”icon photo

Vedete

Ce salariu oferă Cătălin Cazacu celor care vor să lucreze la firma sa de pază: “Căutăm coleg, agent de vânzări cu experienţă”

S-a aflat se salariu oferă Cătălin Cazacu pentru cei care sunt interesaţi să se angajeze la firma sa de pază.

Titlu secțiune