Vedete

Exatlon 21 septembrie. Scandal intre Razboinici si Faimosi! Spiritele s-au incins: "Sunt taranisme astea"

Exatlon 21 septembrie. Un duel foarte spectaculos intre Razboinicul Ciprian si Faimosul Mirel a dus la tensiuni mari intre Razboinici si Faimosi.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Exatlon 21 septembrie. Scandal intre Razboinici si Faimosi! Spiritele s-au incins: "Sunt taranisme astea"icon photo

Jocul s-a incheiat cu victoria lui Mirel, insa Ciprian l-a acuzat la final pe Mirel ca l-a impins. 

"Ba, eu ti-am zis, cu fiecare ai ceva in parte, acolo m-ai impins", i-a spus Ciprian lui Mirel. "Ba, am urcat in viteza, nu te-am impins", a replicat Mirel. "N-ai caracter, sa stii", i-a spus Ciprian lui Mirel.

"E la comun, dar daca omul s-a urcat repede", a spus Yamato. "Cand te urci mai intai asta e riscul, sa n-ai loc. Dar ei o joaca pe asta cu violenta", s-a mai replicat din tabara Faimosilor.

Faimosii s-au suparat mai apoi, acuzandu-l pe Ciprian ca a aruncat cu apa. "Ce e cu gesturile astea urate? Tot o aruncati pe noi, astea sunt taranisme, astea sunt foarte urate. Aveti niste gesturi foarte urate", le-a spus Cristi Pulhac Razboinicilor.

 
Astrologul Ioan Burculeţ: Cine va câştiga trofeul Exatlon? Ce şanse au concurenţii rămaşi în competiţie să obţină marele premiu! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Cum arăta Aniela de la ”Puterea Dragostei” înainte de a intra în show-ul matrimonial! FOTOicon photo

Vedete

Cum arăta Aniela de la ”Puterea Dragostei” înainte de a intra în show-ul matrimonial! FOTO

Aniela este una dintre cele mai controversate concurente de la Puterea Dragostei. Deşi e printre ultimele intrate în casă, ea a reuşit să se certe cu toate fetele.

Titlu secțiune