Vedete

Exatlon 22 mai. Concurentii Exatlon, in lacrimi inainte de semifinala: "O parte din mine ramane aici"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Exatlon 22 mai. Concurentii Exatlon, in lacrimi inainte de semifinala: "O parte din mine ramane aici"icon photo
 
Editia Exatlon 22 mai, semifinala, a inceput cu mari emotii. Concurentii si-au amintit tot parcursul trait la Exatlon si au fost coplesiti de emotie cand au realizat ca mai sunt doar 24 de ore pana la final. 
 
"Cu siguranta unul dintre noi ajunge in finala. Eu mi-am dat mereu ultima suflate pentru echipa. Si la stafeta, peste tot. Ma bucur ca sunt aici. Este un sentiment placut si neplacut in acelasi timp. Pentru ca am tras foarte mult, ne-am chinuit sa ramanem cat mai multi. Am tras cu dintii sa nu ramana faimosii. O parte din mine ramane aici", a declarat Ionut. 
 
 
"Cele cinci luni petrecute aici au fost ca viata unui om. La inceput am inceput sa mergem, sa invatam sa mancam, sa ne acomodam. Apoi am fost ca niste adolescenti. Apoi am prins curaj, iar acum strangem roadele. Sunt pregatit sa plec de aici. Am avut timp sa-mi iau adio. De data asta chiar imi iau adio. Sunt pregatit pentru jocurile individuale. Exatlon nu este o lupta, este un joc. Am trait aici o paleta noua de sentimente. Sunt prudent in ganduri si incerc sa fac astazi tot ce am invatat la Exatlon", a spus Draghia. 
 
 
"Am pus mult suflet in tot ce s-a intamplat aici. Ma simt emotionat, dar si tensionat. Am o balanta intre emotie si incredere. La cotet am trecut prin greu, imi pare rau ca nu am apucat sa mai trecem si pe acolo sa ne luam ramas bun. Sunt nerabdator sa intru pe traseu. Sunt emotionat si increzator. Simt o emotie constructiva", a spus Stefan. 
 
"O mare parte din mine ramane aici. Foarte mult din mine ramane aici. Simt ca amintirile astea ma vor trage inapoi. Gandurile mele sunt asezate si focusate pe joc. Incerc sa-mi controlez emotiile. Astazi lupt contra celor mai buni. Sunt mandru, sunt mandru de ei", a spus Alex.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza un nou episod al serialului "Meryem", de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune