Vedete

Exatlon 22 mai. Dezamagire si lacrimi dupa prima semifinala. Ionut simte ca paraseste competitia: "Nu pot sa-mi duc visul la capat. Il simt"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Exatlon 22 mai. Dezamagire si lacrimi dupa prima semifinala. Ionut simte ca paraseste competitia: "Nu pot sa-mi duc visul la capat. Il simt"icon photo
 
Prima semifinala din editia Exatlon 22 mai a fost una extrem de intensa cu un rezultat neasteptat. Ionut a fost coplesit de emotie si nu a reusit sa se mobilizeze. 
 
Ba mai mult decat atat, Razboinicul simte ca visul lui sa termina aici. 
 
"Primii doi concurenti care ajung la zero sunt eliminati si pleaca acasa. Ceilalti doi ajung in finala", a anuntat Cosmin Cernat. 
 
 
"Din cele 5 meciuri pe care le-am pierdut, a fost la o piese. Mai am trei puncte de aparat, o voi face pana la capat. 
 
"Ionut mi-ai adus aminte de Roxana, atunci cand nu reusea sa se concentreze. Mentalul este foarte important", a spus Cosmin Cernat.  
 
 
"Nu stiu ce sa zic, imi pare rau ca am pierdut, am tras de la inceput. Am tinut multa lume. Cand e vb sa-mi duc visul la capat pierd, sunt dezamagit de mine. Imi pare rau, am o zi proasta si imi pare rau ca nu pot sa-mi duc visul la capat. Il simt. 
 
"Imi place foarte mult traseul. Cand am vazut finalul mi-am dat seama ca nu este pentru mine. Sunt multumit de mine. Ionut, mai e mult. Daca tu esti multumit de ce ai facut aici, asta conteaza", a fost declaratia lui Draghia. 
 
"Inainte de ceremonie am zis ca am avut emotii, dar si incredere. Lui Ionut vreau sa-i zic ca mai e un meci, sa nu fie dezamagit", a spus Stefan. 
 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza un nou episod al serialului "Meryem", de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune