Exatlon 22 noiembrie. Războinicii au dat de greu! Concurenţii se plâng de condiţiile grele de baracă

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

 
Exatlon 22 noiembrie. Războinicii se plâng de condiţiile grele de la baracă. Cele trei zile petrecute departe de vilă au fost un coşmar pentru cei din echipa albastră. 
 
"Dacă pica pe mine o broască, la ce silă îmi e de ele muream. Faceam infarct. Mădălina s-a mutat lângă mine. Toate broaştele trag la ea.
Mi mi-e frică de ele, dar mi-e scârbă. Să plecăm naiba de aici de la baracă. E oribil aici, m-am săturat de broaşte, albine, tarantule. Eu nu mai pot. Hai să plecăm de aici pentru ca eu în câteva zile nu o să mai pot, încep să plâng. Faimoşilor aici le este locul", a spus Iulian, în emisiunea Exatlon 22 noiembrie. 
 
 
"Toată noaptea nu am dormit. Sunt cele mai urâte de zile de când am venit aici, astea de la baracă. Nu ştiu daca am dormit 30 de minute adunat. De două nopţi nu dorm.", a spus Mădălina Lingurar.
 
"E greu să trăieşti şi să mulţumeşti 7 oameni. Unul merge la toaletă, altul se sperie de o broască, aprinde lumina, face gălăgie. Tipă.
Se trezeşte toată lumea", a spus Ana Maria Otvoş. 
 
"Nu ştiu cum facem dar trebuie să câştigăm vila. Trebuie să-i luăm tare de la început", a spus Alin. 
 
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Exatlon 22 noiembrie. Ce spun Faimoşii despre plecarea lui Silviu! Nu s-a mai întâmplat asta până acum: "Nu a fost o despărţire dramatică"

Exatlon 22 noiembrie. Războinicele au început să cânte manele. Alin Andronic a fost deranjat! Ce reacţie a avut

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Dan Bittman susține că pandemia este, de fapt, o afacere: „E chiar bănoasă”

Anunț major pentru elevi. Ce ore vor fi introduse de pe 8 februarie

Otrava care ne intoxică organismul în fiecare zi, fără să știm! Renumitul medic Alin Scarlat avertizează: Duce la boli grave și cancer!

Taxa ascunsă pe care o ia CNAS românilor. Dezvăluirile sunt revoltătoare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies