Exatlon 22 septembrie. Alin Andronic, dezvaluiri despre adolescenta chinuita: "Am dormit in rulota si prin vestiarul unei echipe" - Ce se ascunde sub masca barbatului puternic

Autor: A.N.C.
 
Alin Andronic, unul dintre sportivii de baza din echipa Razboinicilor, are o poveste de viata impresionanta. A facut sport de mic si a luptat din rasputeri pentru a ajunge fotbalist de performanta. Din pacate, soarta nu a tinut cu el si a fost nevoit sa-si ia viata-n piept inca de mic. In editia Exatlon 22 septembrie, Andronic si-a deschis sufletul in fata lui Iulian Pitea si i-a povestit cate ceva din viata lui de sportiv.
 
"Imi pare rau ca nu m-am axat mai mult pe scoala, pe invatat. Am facut mereu sport, mi-a placut si m-am axat mai mult pe asta. Acum simt nevoia sa acumulez informatii. In fiecare zi mi-am propus sa invat ceva nou, sa asimilez. Fotbal am inceput sa fac de tarziu, de la 14 ani, am insistat la ai mei pentru ca ei nu erau de acord. Am muncit mult, in timp ce colegii se strangeau, dupa antrenament, intre ei si glumeau, cu fetele, eu mai faceam ture de stadion.
 

 

 
 La 18 ani am avut foarte multe ghinioane, am suferit trei operatii, la genunchi.
In total am patru operatii. In anul ala am suferit trei operatii. Situatia din puncte de vedere financiar era foarte, foarte grea, eu la fotbal imi primeam banii greu, la doua-trei luni. Atunci am decis sa merg in Germania, am zis ca trebuie sa fac ceva pentru viitorul meu, trebuie sa ii ajut si pe ai mei. Dormisem la un moment dat intr-o rulota, apoi in vestiarul unei echipe, la care jucasem la un moment dat, in Germania, intr-o liga inferioara", i-a povestit Alin colegului sau de la Razboinici, Iulian, in editia Exatlon 22 septembrie.
 
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies