Vedete

Exatlon 22 septembrie. Faimoasele o ataca pe Simi! Neimpresionate de povestea si lacrimile ei, Cristina si Monica au rabufnit: "Sa termine cu victimizarea. E teatru ieftin"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Exatlon 22 septembrie. Faimoasele o ataca pe Simi! Neimpresionate de povestea si lacrimile ei, Cristina si Monica au rabufnit: "Sa termine cu victimizarea. E teatru ieftin"icon photo
 
In editia Exatlon 22 septembrie, faimoasele Cristina si Monica Rosu au vorbit despre atitudinea Anei Simi din echipa Razboinicilor. Cele doua fete din echipa rosie sunt de parere ca aceasta se victimizeaza si ca povestea ei nu este pe atat de tragica cum lasa sa se inteleaga. 
 
"Simi iar a plans, a spus cum a stat ea singura la Deva. Ii place ei sa joace asa", a povestit Cristina.
 
 
"Sa termine cu victimizare. Poate vrea sa-i spun si eu cum am plecat de acasa la 8 ani. Daca vrea ii spun povestea mea", a spus faimoasa Monica. 
 
"Nu a spus nimeni ca este usor, insa nu este o drama. Din punctul meu de vedere mi se pare un teatru ieftin", a mai declarat Cristina.
 
 
Am găsit-o pe soacra Elenei Udrea! Mama lui Adrian Alexandrov este stabilită în Italia! Femeia îşi umple timpul croşetând pulovere pentru familie, în timp ce fiul ei se ocupă de bebeluşă în Costa Rica FOTO icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce salariu oferă Cătălin Cazacu celor care vor să lucreze la firma sa de pază: “Căutăm coleg, agent de vânzări cu experienţă”icon photo

Vedete

Ce salariu oferă Cătălin Cazacu celor care vor să lucreze la firma sa de pază: “Căutăm coleg, agent de vânzări cu experienţă”

S-a aflat se salariu oferă Cătălin Cazacu pentru cei care sunt interesaţi să se angajeze la firma sa de pază.

Titlu secțiune