Vedete

Exatlon 22 septembrie. Faimoasele o ataca pe Simi! Neimpresionate de povestea si lacrimile ei, Cristina si Monica au rabufnit: "Sa termine cu victimizarea. E teatru ieftin"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Exatlon 22 septembrie. Faimoasele o ataca pe Simi! Neimpresionate de povestea si lacrimile ei, Cristina si Monica au rabufnit: "Sa termine cu victimizarea. E teatru ieftin"icon photo
 
In editia Exatlon 22 septembrie, faimoasele Cristina si Monica Rosu au vorbit despre atitudinea Anei Simi din echipa Razboinicilor. Cele doua fete din echipa rosie sunt de parere ca aceasta se victimizeaza si ca povestea ei nu este pe atat de tragica cum lasa sa se inteleaga. 
 
"Simi iar a plans, a spus cum a stat ea singura la Deva. Ii place ei sa joace asa", a povestit Cristina.
 
 
"Sa termine cu victimizare. Poate vrea sa-i spun si eu cum am plecat de acasa la 8 ani. Daca vrea ii spun povestea mea", a spus faimoasa Monica. 
 
"Nu a spus nimeni ca este usor, insa nu este o drama. Din punctul meu de vedere mi se pare un teatru ieftin", a mai declarat Cristina.
 
 
 
Astrologul Ioan Burculeţ: Cine va câştiga trofeul Exatlon? Ce şanse au concurenţii rămaşi în competiţie să obţină marele premiu! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cum arăta Aniela de la ”Puterea Dragostei” înainte de a intra în show-ul matrimonial! FOTOicon photo

Vedete

Cum arăta Aniela de la ”Puterea Dragostei” înainte de a intra în show-ul matrimonial! FOTO

Aniela este una dintre cele mai controversate concurente de la Puterea Dragostei. Deşi e printre ultimele intrate în casă, ea a reuşit să se certe cu toate fetele.

Titlu secțiune