Exatlon 24 februarie! Confruntarea România - Turcia, la final! Ionuţ şi Roxana au adus punctele decisive pentru echipa noastră!

După confruntarea avută cu Mexic în mai multe rânduri, concurenţii de la Exatlon au fost protagoniştii unui meci cu totul şi cu totul inedit. De această dată, ei s-au întrecut cu Turcia.

Autor: T.S.
 
Exatlon 24 februarie Au debutat prost, însă pe parcurs au recuperat. România- Turcia a fost un meci strâs, până aproape de final, când concurenţii noştri au egalat.
 
Exatlon 24 februarie: ”Haideţi, tot aşa. Doi băieţi buni. Vezi ce înseamnă handbalul? Hai.”, a încercat Geani să-şi înbărbăteze echipa. 

 

Exatlon 24 februarie: De cealaltă parte, şi membrii echipei din Turcia nu s-au lăsat mai prejos. ”Nu s-a terminat. Nu s-a terminat.”, a spus unul dintre concurenţi.
 
Exatlon 24 februarie: Meciul a fost ulterior condus de Turcia, însă românii au egalat. De asemenea, Roxana a mai adus un punct echipei, astfel că scorul a ajuns la 9-8, iar lovitura decisivă a fost dată de Ionuţ, care a reuşit să ducă scorul la 10-8. 
 
Exatlon 24 februarie: Aşadar, după trei înfrângeri cu Mexic, România a reuşit să învingă Turcia. 

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Sibel, fosta soție a lui Alin, „regele TikTok-ului”, face acuzații grave la adresa lui și a actualei iubite, ispita Dana Badea: „Au venit să mă bată. Mi-au luat fata”

Brigitte Pastramă a văzut moartea cu ochii! Cum a reușit să scape, ca prin minune, din mâinile fostului soț: "M-am gândit ca la 18 ani fetița mea să aibă o explicație, nu...

Gestul neașteptat făcut de Oana Lis, după ce starea lui Viorel s-a înrăutățit: „Mi-am lăsat verigheta la amanet”. Anunțul făcut în urmă cu câteva ore

7 zodii vor scăpa de perioada grea prin care au trecut

Veste BOMBĂ despre Elena Băsescu! Ce s-a întâmplat cu fiica lui Traian Băsescu

Cine este Sorin Georgian Olariu, salvamarul care şi-a pierdut viaţa încercând să salveze un om din apele învolburate ale Mării Negre

Cele mai periculoase drumuri din lume. Și cei mai experimentați șoferi au sfârșit tragic aici

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies