Exatlon 24 februarie! Confruntarea România - Turcia, la final! Ionuţ şi Roxana au adus punctele decisive pentru echipa noastră!

După confruntarea avută cu Mexic în mai multe rânduri, concurenţii de la Exatlon au fost protagoniştii unui meci cu totul şi cu totul inedit. De această dată, ei s-au întrecut cu Turcia.

Autor: T.S.
 
Exatlon 24 februarie Au debutat prost, însă pe parcurs au recuperat. România- Turcia a fost un meci strâs, până aproape de final, când concurenţii noştri au egalat.
 
Exatlon 24 februarie: ”Haideţi, tot aşa. Doi băieţi buni. Vezi ce înseamnă handbalul? Hai.”, a încercat Geani să-şi înbărbăteze echipa. 

 

Exatlon 24 februarie: De cealaltă parte, şi membrii echipei din Turcia nu s-au lăsat mai prejos. ”Nu s-a terminat. Nu s-a terminat.”, a spus unul dintre concurenţi.
 
Exatlon 24 februarie: Meciul a fost ulterior condus de Turcia, însă românii au egalat. De asemenea, Roxana a mai adus un punct echipei, astfel că scorul a ajuns la 9-8, iar lovitura decisivă a fost dată de Ionuţ, care a reuşit să ducă scorul la 10-8. 
 
Exatlon 24 februarie: Aşadar, după trei înfrângeri cu Mexic, România a reuşit să învingă Turcia. 

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Adela Popescu, despre rolul de mamă pentru trei copii: „Este practic imposibil”. Care sunt cele mai mari greutăți

Personajul-surpriză care aruncă în aer lupta pentru moștenirea Ilenei Ciuculete! Un elvețian susține că Galeș i-a vândut totul înainte să moară! EXCLUSIV

Secretul lui Mr Pink! Legături la vârf ale ex-ului Monicăi Gabor cu oamenii Președintelui Chinei?! Dezvăluirile jurnaliștilor din Hong Kong!

Horoscop Zilnic Luni 2 August 2021: LEUL trebuie să evite conflictele, nativul SĂGETĂTOR va primi un cadou bănesc

Ce s-a întâmplat cu Benone Sinulescu? Din păcate, au anunțat acum

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Încă nu sunteți convinși că suntem pe buza prăpastiei? Fenomenul din Africa sperie întreaga lume

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies