Vedete

Exatlon 25 aprilie. Razboinicii, vizitati la cotet de un sobolan! Ce s-a intamplat cand a ajuns langa Ionut Rusu? Momentul e hilar

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Exatlon 25 aprilie. Razboinicii, vizitati la cotet de un sobolan! Ce s-a intamplat cand a ajuns langa Ionut Rusu? Momentul e hilaricon photo

Razboinicii au ramas in continuare la cotet si nu au reusit sa castige casa in cursa cu Faimosii. De parca scandurile tari nu erau de ajuns, concurentii au avut parte si de vizitatorul surpriza.


Un sobolan a dat tarcoale cotetului si s-a plimbat in voie pe scandurile cotetului. Razboinicii dormeau tun si cu siguranta nu si-ar dori sa vada aceste imagini, in care sobolanul buclucas se plimba nestingherit pe langa ei.


Mai mult, cand a ajuns langa Ionut Rusu, sobolanul si-a incercat norosul si s-a plimbat pe sub patura lui in voie. La un moment dat, Rusu s-a trezit, s-a uitat in stanga, in dreapta, fara sa isi dea seama cine l-a atins.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune