Exatlon 30 noiembrie. Jocul de protecţie a ajuns la final! Primele reacţii, după ce Războinicii au câştigat meciul

Cele două echipe de la Exatlon s-au duelat astăzi la jocul de protecţie.

Autor: A.V.

Scorul final a fost de 10 la 9 în favoarea Războinicilor. În duelul dintre Yamato Zaharia şi Iulian Pîtea, Yamato reuşeşte să puncteze, astfel scorul devenind egal, respectiv de 4 la 4 pentru ambele echipe.

”Ştiam că el e bun, voiam să adun bilele”, a spus Iulian Pîtea, după confruntarea cu Yamato.

În duelul dintre Corina Petruţ şi Mădălina Predoi, cea care a reuşit să puncteze pentru echipă a fost Faimoasa, astfel scorul devenind 5 la 4 în favoarea echipei roşii.

Emoţiile s-au simţit la final, căci cele două s-au duelat mai mult decât ceilalţi concurenţi, neputând să spargă pătratele atât de rapid. Acestea fiind spuse, Faimoşii se află în avantaj.

În continuare, în duelul dintre Iulian şi Yamato, cel care a reuşit să puncteze a fost Iulian, scorul devenind 6 la 5 în favoarea Războinicilor. De asemenea, între Cristina şi Ana Otvoş, cea din urmă a reuşit să puncteze pentru echipa sa, astfel scorul devenind 7 la 5 în favoarea Războinicilor.

”Mă simt rău. Nu pot să-mi mişc mâinile”, a spus imediat Ana Maria Otvoş.

”Mi-a amorţit genunchiul”, a adăugat Cristina.

Între Mirel Drăgan şi Doru ”Dacul” Meseşan, cel care a punctat a fost Doru, astfel scorul devenind 8 la 5. În duelul dintre Mădălina Predoi şi Beatrice Olaru, cea care a reuşit să puncteze a fost Betty, astfel scorul devenind 9 la 5 în favoarea Războinicilor.

Între Cristi Pulhac şi Alin Andronic, cel care a reuşit să înscrie punctul a fost Cristi, astfel scorul devenind 9 la 6. De asemenea, la start s-a aflat din nou Cristi Pulhac, de data aceasta cu Doru Meseşan. Punctul a fost luat de data asta tot ce Faimoşi. Duelul următor a fost între Mădălina şi Corina, Faimoasa reuşind să puncteze pentru echipa ei, scorul devenind 8 la 9.

Meciul a luat o întorsătură incredibilă. După ce Războinicii au reuşit să puncteze duel după duel, soarta Faimoşilor s-a întors, reuşind să egaleze: 9 la 9. Meciul se ştafetă a fost câştigat de Războinici, scorul final fiind de 10 la 9. La finalul jocului de protecţie, s-a iscat un scandal enorm între concurenţi. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Imagini horror cu Cara Delevigne! S-a filmat rasă în cap, complet dezbrăcată

Exatlon 30 noiembrie. Ana Otvoş, la pământ! A fost nevoie de intervenţia medicilor pentru a o ajuta pe Războinică

Sfaturi de viaţă oferite de Gabriela Cristea! Ce spune despre familie şi puterea banilor: ”E o luptă”

Previziuni neașteptate pentru anul 2023. Zodiile câștigătoare ale anului ce vine

Doliu imens în televiziune! S-a prăbușit în timpul unui live

“Crucea este crăpată.” Ileana Ciuculete ar putea fi deshumată la 7 ani de la decesul ei. Motivul pentru care copiii ei vor acest lucru

Culisele scandalului de la Bruxelles. Probleme mari pentru socialiști, după ce vicepreședinta PE a fost reținută în ancheta Qatar

De ce l-a bătut Anamaria Prodan pe Dan Alexa: ”Ne-am certat!” Ce i-a spus antrenorul imediat după lovitura primită

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies