Exatlon 30 noiembrie. Mirel Drăgan părăseşte Exatlon! Declaraţiile emoţionante ale lui şi ale colegilor

Deşi oamenii se aşteptau să vadă un duel între Mirel Drăgan şi unul dintre colegii lui de la Faimoşi, Yamato Zaharia sau Cristi Pulhac, Faimosul a decis să părăsească competiţia. El a primit de la medici vestea că are o problemă la genunchi şi nu a vrut să-şi tragă în jos echipa, motiv pentru şi-a luat la revedere de la Republica Dominicană.

Autor: M. B.
 
Deşi oamenii se aşteptau să vadă un duel între Mirel Drăgan şi unul dintre colegii lui de la Faimoşi, Yamato Zaharia sau Cristi Pulhac, Faimosul a decis să părăsească competiţia. El a primit de la medici vestea că are o problemă la genunchi şi nu a vrut să-şi tragă în jos echipa, motiv pentru şi-a luat la revedere de la Republica Dominicană. 
 
„Este un concurs foarte dur. Am stat la baracă şi am învăţat să apreciem lucruri pe care acasă nu le apreciam. Acum merg acasă şi cred că voi aprecia şi o felie de pâine în plus. Nu credeam că o să rezist în aşa condiţii. Fiecare zi la baracă este din ce în ce mai grea, dar crede că am dovedit cu toţii că suntem puternici. Am plecat de acasă cu gândul că voi reuşi să câştig pentru că sunt foarte ambişios, dar visul meu s-a oprit aici din cauza rezultatului pe care l-am primit. Am jucat aşa şase săptămâni, cu dureri, până am aflat că am ruptură de menisc. Nu era corect faţă de echipă. Am decis cu mintea, nu cu sufletul. Poate peste trei patru zile mă accidentam şi trebuia să părăsesc competiţia şi îi lăsam şi pe ei în trei.
Mi-aş fi pus şi cariera sportivă în pericol. Toată noaptea m-am gândit la asta şi am luat această decizie”,
a declarat Cristi Pulhac.
 
„Am ars cu ei pe traseu şi ard în continuare. Mirel este de apreciat şi vreau să îl felicit pentru tot ce a făcut până acum. Faptul că a rezistat trei luni este de apreciat. El, fiind sportiv, este normal să se gândească şi la cariera lui”, a spus şi Giani Kiriţă, antrenorul Faimoşilor. 
 
 
 
„Este un sentiment greu pentru mine pentru că Mirel e ca un frate mai mare. E greu când un om are un vis. Una este să pleci învins şi alta este să pleci accidentat. Apreciez şi recunosc spiritul de samurai al lui Mirel. El risca să îşi rupă meniscul şi are o carieră în faţă, are un copil şi o familie, are o vârstă înaintată şi se apropie de finalul carierei şi cred că este cea mai bună decizie”, a spus şi Yamato Zaharia. 
 
 
„Ştiu de această accidentare a lui Mirel de 4-5 săptămâni. Traseele sunt extrem de grele. Mirel a luat decizia pentru el pentru că are o carieră înainte şi genunchiul putea să cedeze. Vom rămâne noi patru”, a spus şi Cristi Pulhac, vizibil afectat. 
 
„Nu o să fiu chiar sinceră, dar mă bucur că l-am cunoscut pe Mirel. Aseară am stat mai mult de vorbă şi am înţeles mai multe lucruri despre ei pentru că eram supărată. Acum am înţeles. Apropo de genunchiul lui, eu am doar apă la genunchi şi nu ştiu cum a jucat el cu meniscul rupt. Este trist că lucrurile se întâmplă aşa, eu rămân aici deşi nu mă vedeam şi el trebuie să plece deşi se vedea în finală. Este mai bine să plece pentru că îşi riscă cariera sportivă ” a spus şi Cristina Nedelcu. 
 
„Exatlon este un maraton, nu un sprint. Sunt zile în care vei pierde constant şi vei simţi că înnebuneşti şi zile în care totul va merge perfect. Nu este uşor să ne suportăm, pentru că suntem sportivi şi suntem căpoşi. Mirel a luat o decizie bună pentru că este importantă cariera lui. Este o decizie de fair-play şi de iubire faţă de colegii lui. Partea frumoasă este că a realizat foparte multe aici. Poate acum nu îşi dă seama, dar când va ajunge acasă şi o să mediteze o să găsească lucruri în interiorul lui care l-au ajutat să crească”, a spus şi Mădălina Predoi. 
 
 
„Sper că am fost un exemplu bun pentru toţi copiii, inclusiv pentru fetiţa mea, Isabela. Vreau să îi îndrum pe toţi spre sport. Mă bucur că am găsit o echipă puternică. Îmi doresc, după terminarea concursului, să ne vedem frecvent. Îmi pare rău că a trebui să plec devreme, dar eu sunt o fire foarte puternică, dar când vine vorba de sănătate şi de cariera mea sportivă... Dacă mă accidentam mai rău îmi puneam în pericol viitorul familiei”, a spus Mirel Drăgan înainte de a-şi îmbrăţişa pentru ultima dată în Republica Dominicană colegii. 
 
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Exatlon 30 noiembrie. Scene violente între Doru Meseşan şi Giani Kiriţă! Au fost la un pas de a se lua la bătaie

Exatlon 30 noiembrie. Jocul de protecţie a ajuns la final! Primele reacţii, după ce Războinicii au câştigat meciul

Imagini horror cu Cara Delevigne! S-a filmat rasă în cap, complet dezbrăcată

4 zodii fac compromisuri grave, ca să câștige bani sau să fie promovați. Berbecii își doresc atât de mult să fie promovați, încât vor lua o decizie neașteptată

Volodimir Zelenski VA FI ÎNLOCUIT! Undă de șoc în război. Nimeni nu se aștepta

Beni nu a fost prezent la nunta Getuței Sterp. Mama Geta a clarificat situația în timpul petrecerii

Patrick Moratoglou, antrenorul Simonei Halep, scene incredibile: „Am lovit-o”

Doliu în sportul românesc! Un fost campion a fost găsit împușcat în cap, la Otopeni

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies