Exatlon 30 septembrie. Faimosii au castigat jocul pentru eliminare! Simi si-a atacat echipa dupa infrangere

Exatlon 30 septembrie. Faimosii au castigat jocul pentru eliminare, asa ca Razboinicii vor pierde un om.

Autor: A. I.

Punctul decisiv a fost adus de Mirel Dragan. "Bravo, soldat" i s-a spus lui Mirel Dragan. Faimosii au demonstrat ca sunt o echipa unita, Razboinicii avand mari probleme interne, ce au fost evidente dupa pierderea jocului pentru eliminare.

Razboinicii au ales finalul, insa nu au reusit sa castige, ei fiind invinsi cu 10-7. Tensiunile au inceput in echipa Razboinicilor chiar in timpul jocului, cand lui Naomi i s-a reprosat ca nu da totul pe traseu.

Ea a fost acuzata ca isi bate joc de colegi.

"Nu vreau sa se interpreteze gresit de niciun fel, nici aici, nici acasa. Am avut dificultati de traseu. De doua ori franghia mi s-a prins de gat, m-am enervat foarte tare, de acolo am cedat nervos. Echipa m-a inteles gresit, a crezut ca eu nu vreau sa trag, nu vreau sa punctez. Cand m-am auzit de pe traseu am auzit vocea Anei si a fetelor mai mult, nu mai stiu exact care. Au inteles ulterior, Ana mi-a cerut scuze dupa ce i s-a intamplat si ei asta", a spus Naomi.

Simi a avut un conflict cu Ciprian. "Ciprian e lipsit de respect. Accept sa mi se spuna orice, imi asum, dar pana la parinti. E lipsit de respectiv si ma gandeam ca la varsta lui poate sa fie mai calculat. Niciodata nu mi-am permis sa injur, sa jignesc pe cineva.

Am defectele mele, dar niciodata nu am jignit pe cineva, mai ales de parinti. Nu-mi plac oamenii falsi si mincinosi. Repet, am foarte multe defecte, dar niciodata nu am vrut sa ma ridic prin cineva. Nu e o echipa, e fiecare dupa interes, niciodata nu am putut sa fiu falsa si mincinoasa", a spus Simi.  

"De cateva zile incoace gura nu i-a mai tacut.

Simia de multe ori vorbeste mult si degeaba, am auzit de la mai multe persoane ca e nemultumit de mine, am zis ca o las in pace. Am incercat sa ii zic sa fie calma, s-a interpretat ca sunt hot, o sa incerc sa-mi fac treaba aici cat pot, indiferent ca voi fi in continuare cu ea aici. Recunosc ca am facut-o proasta", a spus Ciprian.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Exatlon 30 septembrie. Tensiuni uriase la Razboinici! Au acuzat-o pe Naomi ca nu a tras pe traseu: "Faci misto de noi"? Replica nervoasa a acesteia

Exatlon 29 septembrie. Tensiuni uriase intre Faimosi si Razboinici: "Aia habar n-are pe ce planeta traieste"

Exatlon 29 septembrie. Faimosii i-au spulberat pe Razboinici in jocul pentru vila!

Compatibilitate sau singurătate? Despre viața sentimentală a zodiilor

Lovitura SUPREMĂ pentru Liviu Dragnea. Are total INTERZIS

Decizia radicală luată de Alina Sorescu, în plin proces de divorț: „Am decis să plecăm”

A fost descoperit un vaccin „foarte promițător” împotriva cancerului

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies