Exatlon 30 septembrie. Simi pleaca acasa! A cedat pe traseu si a fost descalificata! Prima reactie a Razboinicei dupa eliminare. Echipa i-a spus ca e falsa!

Exatlon 30 septembrie. Simi pleaca acasa! Razboinica a cedat pe traseu in duelul cu Diana si a fost descalificata.

Autor: A. I.

Colegii din echipa Razboinicilor au sustinut la unison ca Simi este foarte buna din punct de vedere sportiv, insa a cedat psihologic. De asemenea, ei au sustinut ca SImi este falsa, si nu ei. 

"Cosmin, eu le multumesc tuturor oamenilor care m-au ajutat sa ajung pana aici. Eu sunt ceea ce sunt, da, sunt o falsa, o mincinoasa, mi-au cazut toate mastile, va multumesc frumos si cam atat", a fost reactia lui Simi.

"Cu toata naivitatea mea, mi-am dat seama ce fel de persoana e. Chiar de cand a inceput sa ne jigneasca pe toti. S-a demonstrat ce fel de persoana este, se scurge masca pe fata ei. Din punct de vedere sportiv, foarte buna, a demonstrat-o de atatea ori, a adus multe puncte echipe, dar din jocul asta face parte si jocul psihologic si nu are nicio treaba cu el", a spus Iulian.

"In Simi am investit foarte mult suflet, sper ca dupa ce va ajunge acasa, se va linisti si se va uita in urma tot ce s-a intamplat aici cu ea sa o faca sa fie un om mai bun", a spus Betty.

"Eu nu cred ca a cedat pe traseu, a cedat psihic.(...) Toti si-au pierdut rabdarea cu ea.

De multe ori ma certam cu colegii mei pentru ca eu spuneam ca pentru binele echipei sa o acceptam asa cum este. Eu spuneam sa o purtam pe brate si sa o acceptam asa cum este. Si Calin, care era foarte echilibrat, mi-a spus ca nu trebuie 11 persoane sa se modeleze dupa ea, ci ea trebuie sa se modeleze dupa ceilalti. Am zis ok, trebuie si Simi sa munceasca cu ea.
Am inteles ca ea este o persoana falsa, nu noi"
, a spus Alin.

"Nu am multe de comentat. Astazi consider ca nu avea nicio problema fizica sa nu joace", a spus Diana, adversara lui Simi de la duel, care va ramane in competitie.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Exatlon 30 septembrie. Faimosii au castigat jocul pentru eliminare! Simi si-a atacat echipa dupa infrangere

Exatlon 30 septembrie. Tensiuni uriase la Razboinici! Au acuzat-o pe Naomi ca nu a tras pe traseu: "Faci misto de noi"? Replica nervoasa a acesteia

Exatlon 29 septembrie. Tensiuni uriase intre Faimosi si Razboinici: "Aia habar n-are pe ce planeta traieste"

Compatibilitate sau singurătate? Despre viața sentimentală a zodiilor

Lovitura SUPREMĂ pentru Liviu Dragnea. Are total INTERZIS

Decizia radicală luată de Alina Sorescu, în plin proces de divorț: „Am decis să plecăm”

A fost descoperit un vaccin „foarte promițător” împotriva cancerului

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies