Exatlon 6 decembrie. Ionuţ Jaguarul nu s-a mai abţinut! Ce a putut să spună despre abandonul Cristinei: „Putea să mai rămână. Nu o să...”

Ionuţ Jaguarul nu are o părere tocmai bună despre alegerea Cristinei Nedelcu de a părăsi competiţia Exadtlon în mijlocul duelului cu coechipiera sa, Mădălina Predoi.

Autor: M. B.
 
Abandonul Cristinei Nedelcu i-a luar prin surprindere atât pe concurenţii de la Faimoşi, cât şi pe cei de la Războinici. Probeleme la genunchi au făcut-o pe fosta gimanastă să renunţe la luptă înainte de finalul duelului cu coechipiera ei, Mădălina Predoi. Toţi concurenţii de la Exatlon au înţeles decizia Cristinei şi au fost de acord cu faptul că, având o accidentare la picior, cel mai înţelept lucru din partea ei a fost să părăsească Republica Dominicană.
Singurul care crede că ea a renunţat prea uşor alegând să se întoarcă în România a fost Ionuţ Jaguarul care a făcut o declaraţie surprinzătoare. 
 
 
„Din punctul meu de vedere, nu ştiu exact problemele ei la genunchi, cum a tras atâtea luni şi cu acea durere, eu cred că o săptămână mai rezista pentru că a demonstrat foarte multe în acest concurs. Eu cred că putea să mai rămână. E alegerea ei, dar de acasă nu o să se vadă bine plecarea ei şi abandonul ei”, a spus Ionuţ Jaguarul. 
 

 

„Sincer, îmi pare foarte rău că a plecat Cristina.
Este chiar surprinzătoare plecare ei, din simplul fapt că mai sunt doar două săptămâni de concurs, însă ştim toţi cei care am făcut sport de perfomanţă cât se importantă este sănătatea şi cred că niciunul dintre noi nu a venit aici sănătos tun. Ea a decis să nu-şi mai dea şansa aici, dar sunt sigură că putea să facă faţă chiar dacă nu era aptă total. Nici eu nu sunt aptă total, dar cred în şansa mea până la sfârşit”
, a spus şi adversara ei, Ana Otvoş. 
 
 
 
 
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies