Vedete

Exatlon 8 decembrie. Care este starea lui Alin Andronic după accidentare! Cosmin Cernat a făcut anunţul

Cosmin Cernat le-a dat concurenţilor veşti despre Alin Andronic în ediţia Exatlon din 8 decembrie.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Exatlon 8 decembrie. Care este starea lui Alin Andronic după accidentare! Cosmin Cernat a făcut anunţulicon photo

Prezentatorul Exatlon a avut veşti bune în privinţa lui Alin Andronic, transmiţându-le concurenţilor că sunt şanse reale ca Alin Andronic să concureze din nou în câteva zile.

"Am o veste despre unul dintre cei mai valoroşi atleţi de aici de la Exatlon România. El se află la spital în perioadă de recuperare şi există şanse reale ca în câteva zile să ni se alăture din nou şi să concureze alături de cei pe care îi vedeţi pe podium.

Îi doresc din toată inima şi din tot sufletul sănătate multă şi recuperare bună şi rapidă lui Alin. Am spus-o din prima zi aici, prima mea urare asta a fost, sănătate pentru fiecare dintre voi", a spus Cosmin Cernat. 

Alin Andronic s-a accidentat în timpul jocului de protecţie şi a fost dus cu ambulanţa la spital. El le-a dat mari emoţii colegilor de echipă, dar iată că veştile sunt bune în ceea ce îl priveşte pe Războinic. 

 
Coana Chiva nu scapă de blestemul bolilor nemiloase! Toţi din familia ei au avut cancer, acum a aflat că şi fratele ei e în pericol: “Nu ştiu încotro s-o apuc! O, Doamne, dă-mi putere!”icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!icon video

Vedete

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!

Bianca de la Puterea Dragostei a reuşit să provoace mari discuţii după ce a făcut un gest controversat în timp ce vorbea cu Jador.

Titlu secțiune