Exatlon 8 decembrie. Surpriză totală! Cosmin Cernat a făcut anunţul! Se schimbă totul la Exatlon

Exatlon 8 decembrie. Cosmin Cernat a făcut anunţul! Se schimbă totul la Exatlon. Nu va mai exista jocul pentru vilă, iar toţi concurenţii rămaşi în competiţie vor sta în casă. Jocurile de acum vor fi doar individuale.

Autor: A. I.

"Vor fi jocuri individuale. De astăzi fiecare joacă pentru el. În ziua de astăzi este programat jocul special, tot individual. Am pentru voi câteva surprize: prima dintre ele este că în această parte finală nu mai există jocul pentru vilă", a anunţat Cosmin Cernat.

"Mai am o surpriză pentru voi. Am spus la început că e jocul special, dar aşa cum vedeţi nu mai există cele 3 stele.

Din punctul meu de vedere e bine că au dispărut, pentru că astăzi vor exista doi câştigători: o fată şi un băiat. Atât fata, cât şi băiatul vor avea în buzunare o sumă importantă de bani cu care să facă orice vor ei.

Un băiat şi o fată va pleca de astăzi mai bogat. Suma pe care o va câştiga este 10.000 de lei!", a mai anunţat Cosmin Cernat.

Cristi Pulhac şi Mădălina Predoi îşi iau "La revedere" de la baracă, locul în care au stat mult timp pe parcursul competiţiei.

"Trei sferturi din Exatlon am trăit acolo. Nu ştiu dacă voi plânge când voi pleca şi-mi voi lua rămas-bun. Chiar vorbeam cu Giani, este foarte greu de trăit acolo. Ştiu şi ei cum e. Mă bucur că într-un final plec de acolo", a reacţionat Cristi Pulhac.

"Mă bucur foarte mult că deja suferim de frig noaptea. Nu mă aşteptam când am venit la Exatlon să stau doar acolo. Mă bucur enorm şi de-abia aştept să îmi iau la revedere de la baracă. Nu am niciun regret", a spus Mădălina Predoi.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Exatlon 7 decembrie. Yamato Zaharia a fost eliminat! A plecat cu zâmbetul pe buze şi a lansat o provocare colegilor de echipă

Exatlon 7 decembrie. Faimoşii au pierdut jocul de protecţie! Primele reacţii ale Războinicilor, după o nouă victorie: ”Iulian şi cu Alin trebuie să fie în finală”

Exatlon 7 decembrie. Accidentare gravă pentru Alin Andronic! Nu mai poate concura: „I s-au dus şansele să câştige”

Horoscop Zilnic Miercuri 21 Aprilie 2021: Racii se bucură de o zi productivă, Săgetătorii se confruntă cu o tensiune copleșitoare

Bilanţ COVID-19, 20 aprilie! Record de decese într-o singură zi din cauza noului coronavirus

CUTREMUR IN SHOWBIZ! De cine ar fi indragostit acum Cătălin Măruță. Probleme mari pentru Andra

Istoria secretă. Filmul pentru care Ceaușescu a interzis-o pe Margareta Pâslaru

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies